Angajațaii de la Agenția pentru Protecția Mediului Cluj au ieșit miercuri, 27 aprilie în stradă pentru a doua oară în decursul a câteva săptămâni.  

Salariații Agenției pentru Protecția Mediului Cluj au organizat o greva spontană din cauza nemulțumirilor legate de discriminarile salariale existente la nivel de minister. Chiar dacă activitatea depusă este complexă, în acest moment există diferențe salariale semnificative între angajații care își desfășoară munca în cadrul Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Vezi și:

Primul protest spontan la Protecţia Mediului Cluj:”Stop discriminare…!

Datorită faptului că în acest moment conducerea ministerului nu este de acord cu revendicările legitime înaintate de către sindicatele din mediu, angajații agențiilor de mediu din țară au ieșit azi, între orele 10.30-11.00, în fața instituției cu pancarte pe care era scris”Stop Discriminării și Egalitate”.

De-a lungul timpului, salariații din  cadrul Ministerului Mediului nu au beneficiat de creșteri salariale așa cum s-a întâmplat în cadrul altor ministere, angajații de la mediu având printre cele mai mici venituri.
protest anp cluj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.