Doi tineri în vârstă de 17 ani din județul Cluj au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce tinerii au bătut un bărbat pentru a-i fura acestuia banii și telefonul mobil.

”În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin şi ai Secţiei 8 Poliţie Rurală, la data de 5 iunie a.c. au fost identificaţi doi minori de 17 ani, din localitatea Călăţele, bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

În fapt, la data de 4 iunie a.c., în intervalul orar 23:00 – 23:30, cei în cauză ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat care se deplasa pe raza localităţii Călăţele, de un telefon mobil şi de suma de 150 de lei.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, informează IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.