Administrația Județeană a Finanțelor Publice Cluj organizează licitație pentru vânzarea unui teren al omul de afaceri clujean Iulian Cătălin Berari și Andreea Eniko Berari. Cei doi se regăsesc pe ”lista rușinii” publicată de ANAF cu datorii la stat de 5.153.245 lei, respectiv 4.882.537. 

Cătălin Berari este beneficiar al unuia dintre cele mai mari blocuri post-decembriste din Cluj, de pe strada Govora nr.4 din Mănăştur. De asemenea, este şi patron al casei de distribuţie si editare presă Hyparion. Acesta este cunoscut atât ca dezvoltator imobiliar, cât și ca pilot de raliuri în Campionatul National de specialitate.

Astfel, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Cluj organizează o licitație pentru vânzarea unui teren situat în intravilanul Cluj-Napoca descris în extras CF Cluj-Napoca nr.258269, sub B2, nr.top.22690/1/4, teren la „Surpătura”, zona Făget. Debitorii sunt Iulian Cătălin Berari și Andreea Eniko Berari, prețul de pornire este de 195.667 lei, iar data licitației este 16.06.2016
Sursa: www.anaf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.