Imediat ce ajungi la Hotel Athos RMT****, descoperi că totul este făcut pentru confortul tău. Fie că ai ales o sală de conferințe sau vrei doar să vizitezi Clujul, ansamblul te răsfață cu o mulțime de facilități. Hotelul îmbină luxul cu tehnologia modernă având scopul de a crea o ambianță plăcută atât pentru cei care vor să se relaxeze cât și pentru oamenii de afaceri
Tot ca acasă te vei simți și în camerele elegante, unde te bucuri, printre multe altele, de aerul condiționat și de internetul wi-fi.

IMG_3406 (1)

Camerele sunt dotate și decorate la cele mai înalte standarde. Athos RMT **** vă pune la dispoziție 6 camere Executive și o suită prezidențială. Pe lângp cazare impecabilă, Hotel Athos RMT**** oferă toate facilitățile necesare pentru conferințe, seminarii sau evenimente festive.

Restaurantul hotelului vă poate răsfăța capriciile culinare prin preparate românești și internaționale pentru cele mai rafinate gusturi, având o capacitate de 80 de locuri unde se pot organiza recepții și evenimente festive.

Evenimentele speciale cer locații cu totul speciale. Îndeplinește-ți visul și petrece aici un sejur plăcut, asistați îndeaproape de experți specializați în organizarea evenimentelor speciale.

Site: www.athosrmt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.