Rezultatele autopsiei jucătorului de la DINAMO, Patriclk Ekeng care a murit în timpul meciului scot la iveală detalii șocante. Speculațiile de atunci, cum că viața fotbalistului putea fi salvată dacă ajutorul medical i se acorda într-un timp mai scurt au fost demontate.

La patru luni de la moartea lui Patrick Ekeng, familia fotbalistului a mai primit o veste îngrozitoare. Surse medicale susţin că, după ultimele rezultate ale autopsiei, dinamovistul avea inima perforată şi suferea de o afecţiune cardiacă ereditară, ce ar putea fi întâlnită şi la părinţii şi fraţii săi, potrivit informațiilor publicate de Gandul.info.

În prima faza, autopsia făcută în cazul jucătorului nu a fost relevanţă pentru a se stabili cauza morţii sale. Totuşi surse judiciare au susţinut că Ekeng ar fi avut inima mărită, ceea ce indică din start unele probleme cardiace.

Concluziile scrise nu au fost puse însă pe foaia de deces, întrucât urmă să se facă alte teste, mai elocvente, care să elucideze misterul dispariţiei premature a africanului.

Situaţia s-a schimbat, însă, acum, la câteva luni de la deces. După ultimele investigaţii, surse judiciare şi medicale susţin că în raportul IML se spune că Ekeng ar fi avut probleme congenitale, mai arată sursa mai sus menționată.

“Patrick nu ar fi trebuit să fie lăsat să practice sport de performanţă şi nici măcar de plăcere. În plus, dacă din timp ar fi făcut investigaţii serioase, cu siguranţă urmă să fie operat pe cord”, au dezvăluit persoane de la Spitalul Floreasca, conform televiziunilor de ştiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.