Începând de luni, 19 iunie 2017, Potaissa Hotel redeschide pentru publicul larg porțile Restaurantului de la etajul 2, zilnic, între orele 07:00 și 22:00.

Restaurantul Hotelului Potaissa dispune de 64 de locuri (în interior), un bar și o terasă cu 24 de locuri, situată în incinta hotelului, perfectă pentru petrecerea serilor toride de vară într-o atmosferă intimă și relaxantă.

De asemenea, avem plăcerea de a vă introduce în tainele unui nou meniu, îmbogățit cu preparate din bucătăria tradițională cu specific local, cu preparate din bucătăria internațională și cu deserturi delicioase, pe gustul tuturor celor care ne trec pragul.

Restaurantul Hotelului Potaissa este alături de dumneavoastră și pentru organizarea de evenimente speciale. În acest sens, vă propunem să ne contactați pentru organizarea de mese festive, aniversări, cocktail-uri sau întâlniri de afaceri, deoarece noi vă putem oferi un pachet complet de servicii și o terasă în aer liber, cu acces direct din restaurant.

Vreți să luați masa în oraș și nu știți ce să alegeți? Tradiție, noutate, savoare, pasiune… Restaurantul Hotelului Potaissa – aceasta este sugestia noastră.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon: 0364 103 238, direct la Recepția Hotelului Potaissa, Turda, Piața Republicii, numărul 6 sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail: office@potaissahotel.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.