Drumul din satul Casele Micești, comuna Feleacu, situat la doar 8 kilometri de centrul municipiului Cluj-Napoca arată deplorabil. Este plin de gropi, nu a văzut niciodată strop de asfalt, iar circulatul atât cu mașina cât și pe jos se poate transforma într-o adevărată aventură mai ales când plouă sau ninge.

Cei aproximativ 50 de locuitori s-au săturat de nepăsarea autorităților și s-au hotărât să protesteze. Și-au făcut asociație, au depus cereri și adrese la autorități, dar fără niciun rezultat. Drumul care face legătura cu E60 și cu DJ107R a rămas la fel. Zona este una foarte circulată pentru că în zonă se află și complexul Adrenalin Park.

drum neasfaltat casele micesti

”Este vorba de trei kilometri de drum care ar trebui asfaltați. Există firmă de deszăpezire care se ocupă de deszăpezire, vine exact până unde este asfalt și de acolo nu mai intră. Acolo unde se termină drumul începe piatră, mizerie. Primăria nu vrea să facă nimic pentru că nu sunt fonduri, au niște scuze neplauzibile. Noi ne plătim impozitele, dar cu toate acestea nici măcar deszăpezire nu plătim. Ne-am făcut o asociație, am trimis adrese la autorități ca să ne facem auziți, dar degeaba. Am trimis adresă către Prefectură, am primit răspuns că drumul aparține de Feleac, deci ei trebuie să rezolve situația. Cred că s-ar găsi o soluție dacă s-ar dori acest lucru, dar nu se dorește. Pentru noi, un protest este singura soluție ca să ne facem auziți. Am făcut bannere, am chemat și autoritățile să vină la discuții cu noi”, a declarat Toma George Tothpal, președinte Asociația Casele Micești.

drum micesti

Din cauza lipsei de asfalt, accesul este foarte dificil și pentru Ambulanță, SMURD, Pompieri sau Poliție. Drumul este atât de prost încât șoferii pot ajunge în șanț la o manevră greșită.

Primarul comunei Feleacu, Gabriel Costea nu a putut fi contactat până la momentul publicării acestui material. Vom reveni cu punctul de vedere al Primăriei din comună.

Protestul lucuitorilor din Casele Micești va avea loc sâmbătă 9 decembrie, ora 13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.