Pentru Mircea Negulescu, fostul procur, sunt scoase la iveala 12 cazuri ce vizează activitatea sa de procuror de la Parchetul Curţii de Apel Ploiesti si DNA Ploiesti. Procurorii de la Parchetul General iau masuri în ceea ce-l priveşte pe fostul procuror, potrivit surselor judiciare care au declarat pentru Mediafax.

Plangerile în acest caz sunt sesizate pentru mai mulţi magistraţi, cele mai multe se refera la modul in care dânşii işi executa mandatele. O sesizare de acest fel este facută de catre Vlad Cosma, fostul deputat.

Plângerile depuse contra anumitor procurori de la DNA Ploieşti, au fost depuse marţi dimineaţa de catre fostul procuror Vlad Cosma. Mircea Negulescu a fost unul dintre magistraţii care ar fi falsificat probe pentru a-l incrimina pe domnul Cosma si pe familia sa.

„Am o listă cu 30 de persoane care au depus plângeri şi sesizări împotriva acestui procuror (Mircea Negulescu, n.r.). (…) Din ce am văzut şi eu în presă, toţi spun acelaşi lucru, deşi nu ne cunoaştem. Descriu aceeaşi modalitate de a falsifica probe şi de a incrimina oamenii pe nedrept cu tot felul de mijloace ilegale, din punctul nostru de vedere. Poate lui Negulescu i se par legale. (…) Acestea sunt persoane care au depus diverse plângeri împotriva acestor metode ilegale, persoane care în ultimii doi ani au semnalat atât public cât şi în faţa organelor anumite ilegalităţi. (…) Am depus în plângerea de la Parchetul General, am enumerat dosarele penale în care s-au întâmplat aceste lucruri şi despre care pot să prezint dovezi. Nominal, sunt vizaţi: Sebastian Ghiţă, Victor Ponta, Daniel Savu, Andrei Volosevici. Mai mulţi oameni politici”,  declară Cosma.

La data de 9 februarie a fost depusa o plangere de catre fostul deputat împotriva unor procurori precum: Mircea Negulescu, Alfred Savu, Giluela Diaconu si Lucian Oprea. Le-au fost aduse acuzaţii pentru compromiterea intereselor justiţiei, abuz in serviciu, constituirea de grup infractional organizat si cercetare abuziva.

Au fost difuzate mai multe înregistrari de catre Antena 3, prin care s-a arătat că Lucian Oprea si Mircea Negulescu au falsificat probe unor persoane publice. Fostul deputat susutine că sunt multe dosare în care el este in calitate de martor, pentru unul dintre dosare i s-a cerut o sumă frumoasă de bani.  „În oraşul Ploieşti se ştie că sunt zeci şi sute de înregistrări cu Mircea Negulescu, nu sunt numai cele pe care le-am făcut eu” mai spune fostul deputat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.