Taximetriștii clujeni au anunțat că tarifele de noapte vor fi majorate la aproape 3 lei/km.

“Începând cu 26 noiembrie, tarifele pe timp de noapte se modifică de la 2,5 lei la 2,95 lei/km”, anunţă Asociația Taximetriștilor din Cluj.

Pe timp de zi, o cursă cu taxi costă 2,25 lei/km.

De asemenea, taximetriștii din Cluj Napoca mai solicită accesul pe benzile dedicate doar ocupat, cu cupola pe poziția ocupat, realizarea unui stand taxi la Aeroport, pe amplasamentul vechilor bariere, necesitatea elaborării unui Regulament Cadru pentru Rent a car cu șofer și revizuirea Regulamentului Cadru al Taximetriei, ajustarea tarifelor de distanță cu IPC (indicele prețurilor de consum) în perioada 2014-2017 adică 1.23.

“Legat de accesul taxiurilor pe banda dedicată transportului în comun s-a stabilit că se va analiza posibilitatea accesării acesteia în comisiile de specialitate. Standul de la Aeroport este prioritar în a fi organizat. Ajustarea tarifelor, aspect care, spre surprinderea participanților, a fost contestat de către patronul unei fime de taxi, nu a fost agreat de viceprimarul Dan Tarcea pe considerente nejustificate, în opinia noastră. Toate propunerile vor fi analizate în comisiile de specialitate ale primăriei”, potrivit postării de pe pagina de facebook a Asociației Taximetriștilor din Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.