Individul filmat în timp ce loveşte cu sălbăticie, până la leşin, o tânără pe un drum din Dej, a fost identificaţi. De asemenea, şi celelalte persoane care au asistat la scena de agresiune. Ei sunt originari din Jucu, judeţul Cluj şi se află în arest, dar pentru o altă faptă.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre agresori este
Szentgyorgyi Petru Ionuţ, luptător de MMA, și anul trecut a fost condamnat pentru tentativă de omor la 8 ani cu executare.


Potrivit dosarului, el împreună cu alte persoane au bătut doi ciobani până i-au adus în stare inconstiență. ”La 05.04.2016, în jurul orei 19:30, victimele Romulus Corchiș şi Florin Șomlea, ultimul angajat ca cioban la stâna familiei Corchiș, în timp ce se aflau cu turma de oi pe o păşune situată pe raza comunei Jucu, au fost agresaţi de patru persoane prin aplicarea de lovituri cu bâte din lemn (tip baseball), cu pumnii şi cu picioarele, în zona capului şi la corp. Persoana vătămată Romulus Corchiș a fost lovită în zona capului, fiind lăsată în stare de inconştienţă, suferind o fractură craniană cu înfundare fronto-temporo-parietală stânga, care a pus în primejdie viaţa victimei”, susțin procurorii.

Una dintre victime povestește cum a avut loc atacul. “O venit la noi, pe păşunea închiriată de mine, unde-mi pasc cele 350 de oi, patru inşi, printre care Szentgyorgyi Iosif, cunoscut luptător în cuşcă, fiul celui cu care ne disputăm păşunea de o bună perioadă de timp. Ăsta a venit după ce l-a chemat taică-său să ne bată. Înainte am avut o ceartă cu bătrânul, iar el a plecat şi a sunat apoi la 112. După ce le-am spus poliţiştilor sosiţi la faţa locului că terenul e închiriat de noi, oamenii legii au plecat şi ei. Dar au venit cei patru, într-o maşină şi ne-o rupt cu bâtele de baseball”, explică Romulus Corchiş.

La începutul filmării, fata plânge în faţa maşinii, iar individul îi spune să se dea la o parte. După câteva secunde, acesta se năpusteşte asupra ei cu pumnii şi picioarele. Tânăra se prăbuşeşte la pământ, după ce agresorul o loveşte violent cu piciorul.

În lacrimi, fata îi cere iertarea, dar bărbatul nervos, o ia din nou la pumni şi o trage de păr. O înjură şi o loveşte în continuare, până când tânăra leşină. Lăsată inconstientă, fata este târătă în faţa autoturismului. 

Filmuleţul a apărut pe reţelele de socializare, iar Poliţia din Dej s-a autosesizat.

1 COMENTARIU

  1. cine e de prin JUCU stie marsaviile facute de aceasta familie de a lungul anilor…..ce nu spune familia este ca acesta sportiv de fatada facea unele treburi murdare pentru un clan interlop…sa ne spuna din ce traiau membrii familiei…si sa nu ne zica ca afaceri or alte gogosi…NU AU MUNCIT O ORA IN VIATA LOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.