Vodafone este alaturi de Festivalul de Film Internaţional Transilvania şi de clujeni, şi in acest an
Foto: vf

In spiritul noii campanii de brand “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine”, Vodafone este alaturi de Festivalul de Film Internaţional Transilvania şi de clujeni, şi in acest an Vodafone, alaturi de TIFF de 11 ani ca sponsor fondator, susţine şi anul acesta Festivalul de Film Transilvania, cel mai important festival de film din Romania.
Special pentru clujeni, Vodafone lanseaza o promoţie regionala  şi ofera clienţilor sai premii-surpriza şi cadouri pe durata festivalului. Participanţii la ediţia TIFF din acest an vor avea Internet gratuit prin Wi-Fi in 13 locaţii din mai multe zone centrale din Cluj. Clienţii Vodafone vor putea caştiga sute de bilete la proiecţiile de film din programul festivalului.
Pe toata durata festivalului, Vodafone va derula o serie de activitaţi speciale, dedicate tuturor participanţilor la festival şi tuturor clujenilor. In Piaţa Unirii, Vodafone va amenaja o zona speciala – „Cortul Vodafone” – ce va oferi publicului mai multe facilitaţi: un spaţiu de relaxare, o zona pentru incarcarea telefoanelor mobile, un punct de informare, precum şi o zona in care vor fi expuse unele dintre cele mai performante modele de smartphone-uri, aflate in portofoliul Vodafone.
 „Suntem onoraţi sa susţinem şi anul acesta cel mai prestigios festival de film din Romania. Suntem alaturi de TIFF inca de la prima sa ediţie, din 2002, ceea ce inseamna ca ne leaga deja aceleaşi valori şi multe amintiri frumoase, stranse de la an la an. Ne onoreaza faptul ca am putut sa contribuim şi noi la creşterea acestui festival, ediţie dupa ediţie, pentru ca astazi sa devina unul dintre cele mai importante repere culturale din ţara, şi nu numai. Nu in ultimul rand, ne bucuram sa fim alaturi de clujeni cu numeroase surprize, de la oferte speciale, pana la cadouri şi premii” a declarat Angus Slater, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.