Noul patron al Universitatii Cluj, Ana Maria Prodan Reghecampf, are legaturi cu Nicu Gheara, cunoscutul interlop. Desi aceasta a declarat ca nu are legaturi directe cu Adrian Martian, legatura dintre noul patron si cel care a anuntat pe toate gardurile ca doreste sa achizitioneze U Cluj ar putea fi chiar cunoscutul interlop constantean. Nicu Gheara a fost asociat de multe ori cu lumea interlopa a drogurilor.

Legaturi penale

Nicu Gheara este prieten de familie atat cu Ana Maria Prodan, cat si cu Adrian Martian, caruia i-a  facut cunostinta cu finul sau, Adrian Mutu. Darius Gheara, nepotul lui Nicu Gheara, a fost condamnat penal definitiv de catre Judecatoria Sectorului 3 pentru inselarea a trei institutii bancare. Darius este asociat cu Laurentiu Reghecampf intr-o firma de impresariat fotbalisti, Special Sport Team. Firma nu a avut activitate declarata la Ministerul Finantelor in decursul anului 2010 si nu plateste TVA.

 

Afaceri cu bani negri

Societatile detinute de Dumitrescu Ana Maria , numele in acte al Anei Mari Prodan , nu prea sunt prea banoase. Suntem curiosi daca societatile impresarului nu "rup facturi" sau banii cu care va reusi sa investeasca la Cluj-Napoca sunt mai mult bani negri decat dobanditi din activitati legitime.

Una dintre societatile detinute de Ana Maria Prodan este Sc Universal Sports Management, unde actionar este si cunoscutul fotbalist Adrian Mutu. Fotbalistul este actionar majoritar, insa societatea a avut activitate de doar 3.000 de lei in 2010 si un profit negativ de 15.000 de lei.

O alta societatea detinuta de catre impresar este REGHE BUILDING. firma detinuta in proportie de 50-50cu sotul Laurentiu Aurelian Reghecampf. Veniturile societatii au fost in 2010 de 21.000 de lei, iar profitul a fost unul negativ , respectiv de -150.000 de lei.

O alta firma detinuta de noul actionar al U Cluj este IL FORNO ALDANA, societatea a carui activitate este suspendata temporar de 5 ani, din 2007. Ea este actionar in cadrul firmei alaturi de Cordun Vasilica Laura. 

O alta societate fara activitate detinuta de Ana Maria Prodan este Ciobotaru&Prodan SRL, firma care nu a mai declarat venituri la Ministerul Finantelor din 2006. 

Societatea din care Laurentiu Reghecampfchiar scoate bani este Cofetarie Patiserie Unic, firma care a avut in 2010 o cifra de afaceri de 900.000 de lei. Cunoscutul fotbalist este insa actionar minoritar, societatea fiind condusa de MIHAI CRISTIAN DANUT , actionarul majoritar.

Tiberiu Hrihorciuc

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.