Mobilier de calitate şi servicii ireproşabile? „Natürlich

Mobilierul modern şi de o calitate deosebita se intalneşte cu serviciile prompte, adaptate nevoilor clienţilor, la showroom-ul Natürlich din Cluj-Napoca. Situat in incinta centrului comercial Ambient, magazinul Natürlich dispune de un showroom modern in care produsele pot fi admirate in situaţii creative de amenajare. Dorind sa se distinga prin servicii superioare de livrare, preţuri competitive pentru produse de calitate deosebita şi, mai cu seama, prin absenţa cuvantului ”nu” din relaţia cu clienţii, Natürlich vine cu soluţii practice de amenajare. Oferta Natürlich cuprinde atat produse realizate in fabricile proprii ale companiei, cat şi produse provenite de la alţi distribuitori sau producatori. Personalul a beneficiat de sesiuni speciale de instruire, astfel incat toţi consilierii din magazin sa cunoasca temeinic produsele şi beneficiile acestora, pentru a asigura consultanţa şi serviciile de inalta calitate promise clienţilor.

„Vom raspunde mereu ”Natürlich” la solicitarile clienţilor”

„Cand vine vorba despre mobilier şi decoraţiuni, vom raspunde mereu ”Natürlich” la toate solicitarile clienţilor noştri. Viziunea noastra urmareşte schimbarea imaginii serviciilor din aceasta industrie, printr-o abordare diferita a relaţiilor cu clienţii. Mizam pe inţelegerea dorinţelor celor care ne calca pragul şi pe faptul ca, indiferent de solicitare, noi vom putea veni cu raspunsul potrivit”, declara Zsolt Bereczki, directorul general al companiei Larix.
Serviciile specifice oferite de Natürlich constau in: consilierea clienţilor, pentru ca aceştia sa işi amenajeze casa mult dorita intr-o maniera practica, dar in egala masura estetica şi inteligenta; livrarea in maximum 48 de ore a pieselor cumparate; personalizarea de mobilier, in funcţie de dorinţele distincte ale clienţilor, precum şi servicii de montaj, la domiciliul clientului. Toate acestea stau sub semnul unei politici de preţuri orientate inspre consumator.
”Dorim sa oferim clienţilor produse de calitate, la cel mai bun preţ de pe piaţa. Vom miza pe a oferi mereu mai mult decat concurenţa, in cazul oricarui produs ori serviciu. Ne dorim ca toţi cei care ne trec pragul sa traiasca o experienţa frumoasa de selectare şi achiziţie a pieselor de mobilier sau a decoraţiunilor şi speram sa se simta ca acasa in magazinele noastre”, afirma Victoria Cadar, directorul comercial Natürlich.
Primul magazin Natürlich a fost deschis chiar la Cluj-Napoca, in luna martie a anului trecut. Producatorul roman Larix a deschis magazinul de mobilier in centrul comercial Ambient, realizand astfel o investiţie de 500.000 de euro. „In prezent, avem opt magazine proprii care funcţioneaza conform sistemului „store in store” in cadrul centrelor comerciale Ambient şi alte 49 de magazine partenere ale fabricilor Larix, in mai multe judeţe din Romania. Perspectiva noastra pentru urmatorii cinci ani este de a avea magazine Natürlich in toata ţara, cel puţin cate unul in fiecare judeţ”, confirma Victoria Cadar, director comercial al companiei.

Patru showroom-uri in ţara

De atunci, Natürlich a continuat sa-şi indeplineasca obiectivul pentru urmatorii cinci ani de a avea magazine in toata ţara, dorind sa se distinga prin servicii superioare de livrare şi preţuri competitive pentru produse. In 1 iunie 2012 s-a lansat brandul Natürlich şi pe piaţa mobilei şi decoraţiunilor din Bistriţa, al IV-lea dupa cel din Cluj Napoca, Alba–Iulia şi Piteşti.
Demersul de creare a unui nou brand de retail şi de implementare a acestuia in lanţul de magazine deţinut de compania Larix a pornit din dorinţa producatorului de mobilier de a crea o diferenţa pe piaţa. ”Vrem sa aratam ca lucrurile se pot face altfel, mult mai orientat inspre consumator. Vrem, totodata, sa asiguram o mai buna vizibilitate pe piaţa produselor Larix, dar, mai presus de orice, vrem sa oferim consumatorului roman mobilierul şi experienţa de cumparare pe care şi le doreşte!”, conchide Zsolt Bereczki.
Brand-ul Natürlich a fost dezvoltat de compania de strategie şi design de brand BrandTailors, din Bucureşti.  „Procesul de creare a acestui brand s-a bazat pe activitaţi complexe de audit asupra marcii şi asupra categoriei din care face parte, pe workshop-uri strategice, menite sa evidenţieze obiceiurile de cumparare şi caracteristicile cumparatorilor, iar soluţia propusa de consultanţii companiei noastre a fost aceea de a poziţiona pe piaţa un magazin "nemţesc" cu suflet "romanesc", de unde şi numele cu fonetica germana Natürlich, care se traduce in limba romana prin desigur sau bineinţeles. Acest brand este el insuşi un raspuns afirmativ la orice probleme aparute odata cu nevoia de mobilare şi decorare a casei”, explica Beatrice Daniş, Brand Strategist BrandTailors.

Mereu mai mult decat concurenţa

Compania Larix, cu sediul in Reghin, judeţul Mureş, este deţinuta de omul de afaceri Zsolt Bereczki şi membra APRM (Asociaţia Producatorilor Romani de Mobilier). In ceea ce priveşte activitatea de export, Larix vinde preponderent mobilier de interior, living şi sufragerii, precum şi articole sportive şi mobilier de gradina. In Romania, printre produsele preferate de consumatori se numara mobilierul furniruit, in stil contemporan, minimalist, pentru living, sufragerii, dar şi canapele.
”Dorim sa oferim clienţilor produse de calitate, la cel mai bun preţ de pe piaţa. Vom miza pe a oferi mereu mai mult decat concurenţa, in cazul oricarui produs ori serviciu. Ne dorim ca toţi cei care ne trec pragul sa traiasca o experienţa frumoasa de selectare şi achiziţie a pieselor de mobilier sau a decoraţiunilor şi speram sa se simta ca acasa in magazinele noastre”, afirma Zsolt Bereczki.
Promoţia oferita de Natürlich in momentul de faţa este una greu de gasit in randul producatorilor de mobilier din Romania, un pas mai aproape de indeplinirea tuturor nevoilor clienţilor. Mobilierul cumparat de la showroom-urile lanţului de magazine vor fi livrate la domiciliu şi montate, fara costuri suplimentare, de catre angajaţii firmei. Astfel, este asigurata nu doar calitatea serviciilor, cat şi mulţumirea deplina a celor care calca pragul magazinelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.