PSD s-a inteles in ceea ce priveste numirea oamenilor in functie in majoritatea deconcentratelor, conform unor surse interne.Daca cei de la PNL incase mai gandesc cum sa imparta functiile intre oamenii celor doi lideri, social-democratii s-au hoitarat in ceea ce priveste deconcentratele pe care si le-ar dori si oamenii care ar trebui sa ocupe aceste functii. Va prezentam in continuare lista integrala a propunerilor PSD pentru deconcentratele clujene. 

 

Astfel, fostul consilier judetean Danut DOREL Canta este directorul Companiei de Apa Somes Tisa, Ovidiu Secara a fost ales la Directia Regionala de Posta, acesta fiind sprijinit de sindicatele de la Bucuresti. 

Un alt membru propus de PSD este Ioan Petrut la Inspectia de Stat in Constructii. Acesta a lucrat o perioada lunga in cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj, fiind un dusman impatimit ai "mafiei" lui Pantilimon. El a avut mai multe dispute cu fosta conducere.

Un alt cunoscut al sistemului functiilor publice este Ilarie Ivan, noul director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. Acesta este cunoscut pentru ca a mai ocupat functii de conducere ale subordonatelor Ministerului Agriculturii. 

Ileana Bogdan este noul director al Oficiul pentru Studii Pedologice si Agrochimice Cluj, insitutie in subordinea Ministerului Agriculturii. Ea a mai luccrat in acest sistem, avand experienta in domeniu si a fost pe lista de consilieri judeteni a PSD. 

Irinel Chindris ar fi propus pentru sefia Autoritatii Rutiere Romana(ARR), conform acelorasi surse social-democrate.

La Registrul Auto Roman(RAR) a fost numit Marius Pop, cel care a mai fost la conducerea institutiei.

In locul lui Emilian Rosca la Inspectoratul Teritorial de Munca, ITM Cluj, va fi numit cel mai probabil Valentin Puscas. 

Tiberiu Hrihorciuc

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.