La începutul săptămânii, noul Guvern a fost învestit de câteva partide și niște trădători. România are premier ce este fiul unui fost ofițer de Securitate și un vicepremier, Raluca Turcan, ce și-a făcut studiile la Moscova. Peste jumătate dn membrii Guvernului PNL este alcătuit după chipul și asemănarea puiului de securist.

România are un premier ce este fiul unui fost ofițer de Securitate. Imre (Emeric) Orban, născut în 3 octombrie 1920 la Odorheiul Secuiesc și răposat în 2005 la Brașov, care a lucrat la Securitate între 1948 și 1956 și a fost trecut în rezervă cu gradul de căpitan.În 2006 Ludovic Orban a declarat la Realitatea TV că tatăl său a fost ofițer de securitate.Orban a recunoscut că tatăl său a fost angajat al Securității având gradul de căpitan în rezervă, dar spune că a încheiat orice colaborare cu Securitatea înainte de a se naște el.

Raluca Turcan, școlită la Moscova

Propaganda liberală cu privire la asocierea dintre social-democrați și Rusia este dezumflată chiar de vicepremierul României.Raluca Turcan, și-a făcut studiile la Moscova la Institutul de limbă rusă A.S. Puşkin, în perioada 1996-1999, unde a obținut diplomă de rusă comercială.

Raluca Turcan a absolvit și Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Colegiul Naţional de Apărare, Curs postuniversitar de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale: Securitate şi Bună Guvernare (2011).

”Este greu să descriu cât de ridicol poate fi PNL-ul, care, într-un mod ordinar, insinua că PSD ar fi anti-occidental. Este greu să vezi că, fie și interimar, la conducerea partidului care, în vorbe, preia moștenirea Brătienilor, a ajuns o persoană foarte apropiată de Theodor Stolojan, cel care propunea demilitarizarea Mării Negre, o adulatoare din categoria Teodor Baconschi a Elenei Udrea și al cărui soț a fost doar purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu.

Un partid care a făcut România Mare, care a contribuit esențial la progresul din perioada interbelică, care nu a dispărut sub comunism, se vede confruntat cu riscul dispariției ca urmare a acțiunii băsiștilor și a urmașilor acestora.

Doar aceste fapte ilustrează degringolada din fostul mare PNL, care astăzi se vede, de facto, nu doar înghițit, ci și preluat de către PDL și oamenii lui Traian Băsescu. Se pare că Alina Gorghiu și Raluca Turcan pregătesc PNL-ul pentru un destin asemănător PNȚCD-ului și asta este cu adevărat tragic. România și românii au nevoie de acest partid cu o moștenire istorică uriașă, preluat astăzi în mod tragic de niște epigoni care îl pot duce la pierzanie”, spunea Victor Boștinaru în 2016 când Raluca Turcan a fost numit președintele interimar al PNL.

Ochii albaștri din Guvernul Orban

Peste jumătate dintre membrii Guvernului Orban au studii în domeniul securității și apărării naționale ori legături sau simpatii cu zona gradelor și treselor. România Curată a prezentat o listă a câtorva minștrii din Guvernul Orban ce prezintă ochi albaștri numai uitându-te în CV-urile miniștrilor.

Bogdan Aurescu (externe): Colegiul Naţional de Apărare din Bucureşti (2001);

Marcel Vela (MAI): un obișnuit al cursurilor și sindrofiilor de securitate națională ale New Strategy Center

Nicolae Ciucă (MApN): înalt militar, Șef al Statului Major al Forțelor Terestre;

Virgil Popescu (economie): studii postuniversitare la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu” (2008); Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, Colegiul Național de Apărare (2005); membru în echipa proiectului „Centru pilot eLearning pentru dezvoltarea si distribuirea de continut digital in domeniul securitatii nationale si managementului crizelor” (MEN – ANCS).

Cătălin Predoiu (justiție): pe vremea când era ministru al Justiției s-au pus bazele cooperării între servicii și parchete. La audierile de zilele trecute, Predoiu a admis că percepția publică este negativă vizavi de protocoalele secrete dintre SRI și procurori, însă afirmă că „numai un studiu bazat pe date concrete si cifre oficiale poate stabili daca a fost vorba de o incalcare sistematica sau acte izolate.” La cum a scăldat-o, mare lucru să nu se întoarcă era protocoalelor!

Monica Anisie (educație): deține un atestat de la Academia Națională de Informații – OSCINT pentru Management educațional preuniversitar (2011).

Ionuț Stroe (tineret și sport): absolvent al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (2013) și al Colegiului Naţional de Apărare de la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” (2010).

Lucian Bode (transporturi): absolvent al cursului de “Securitate şi bună guvernare” de la Colegiul Naţional de Apărare “Carol I” (2011); masterat în Managementul Securităţii în Societatea Contemporană- Univ. Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca (2011).

Parlamentul SRI

În aceeași idee, Contele de Saint Germain scrie pe blog că ”acum s-a demonstrat la vedere, matematic, mură-n gură, cu imagini ca la clasa zero, ca să priceapă și Toma Necredinciosul: în România nu există democrație. Ceea ce ni se servește drept democrație se dovedește a fi, de fapt, un fake! Parlamentul nu reprezintă, cum ar trebui, voința liberă a poporului, ci este o prelungire perversă a serviciilor secrete, un fel de Direcție ocultă a SRI, o zonă de manevră discreționară pentru situații excepționale”.

”Știam că serviciile secrete au colaboratori infiltrați peste tot. Ține de tehnicile lor specifice de obținere a informațiilor.

Știam că partidele politice nu au cum să scape de un astfel de control. Decid, până la urmă, drumul țării, cu implicații cardinale.

Ce nu am știut însă până ieri au fost procentele uriașe care reflectă gradul de infiltrare al acestor partide. Credeam că procentul de agenți acoperiți și de influență aflați în cele două camere ale Parlamentului se situează, în medie, în zona lui 10% (…). Acum m-am lămurit. SRI controlează complet jocul „democrației parlamentare” din România. Iar complet înseamnă 50% + 1! Cel puțin! Deține un grup de manevră format din două categorii de infiltrați,  pioni ce se pot transforma, la ordin, în regine. Pe de o parte agenții acoperiți, pe de altă parte șantajabilii fără sistem imunitar la presiunile instrumentate profesionist. (…)

Nu cred că au fost folosiți „toți acoperiții sistemului” ci doar numărul minim necesar pentru atingerea obiectivului propus. Resursele sistemului în materie de marionete parlamentare pe care să le joace după bunul plac sunt înfiorător de mari. Practic atât de mari incât la nevoie pot să asigure chiar și o majoritate absolută. De-asta afirmam la început: „SRI controlează complet jocul „democrației parlamentare” din România. Iar complet înseamnă 50% + 1! Cel puțin!”.

Știu că pare șocant dar asta e concluzia mea după ultimele evenimente. Nu 10%, nu 20% ci mai mult de 50% din parlamentarii României sunt, direct sau indirect, controlați de SRI. De ce? Pentru că nimănui în afară de președintele Iohannis SRI-ul nu are de dat socoteală! Pentru că, pe scurt, se poate!

Serviciile secrete s-au dovedit întotdeauna și peste tot lacome în materie de putere. S-au întins peste atribuțiile lor constituționale exact atât cât au putut-o face. N-au scrupule în privința asta.

Ele dețin informația esențială. Iar informația e aur curat. Ele dețin secretele tuturor oamenilor importanți din țară, iar aceste secrete înseamnă adeseori viață sau moarte. Ele dețin forța de a manipula, de a scoate din joc ori de a promova pe cine doresc. Pe cine le convine. Până aici ar fi, să zicem, în fișa instituției. Căci a deține forța de a face lucruri oribile nu înseamnă automat că ai și dreptul de a le face. Grav este însă când își propun să utilizeze aceste informații în scopuri obscure, altele decât cele stabilite legal. Să șantajeze, să fabrice dosare penale, să se substituie justiției, parlamentului țării și, în final, voinței populare.

Ce face SRI în materie de jocuri politice, ocolind regulile democratice și valorificând secretele pe care le deține prin favorizarea unor grupuri politice care să îi asigure dominația totală și controlul absolut al puterii, este un abuz comparabil cu cel al polițiștilor de la anti-drog care, în loc să distrugă (conform legii) marile capturi de stupefiante, încearcă adesea să le valorifice reintroducându-le, în forme mai sofisticate, pe piață.

Când ai în mână, găsite și confiscate prin forța instituțională pe care ți-a dat-o statul, tone de prafuri albe ce valorează sute de milioane de euro, cum să le arzi când te poți îmbogăți de pe urma lor punându-le bine la păstrare și folosindu-le la momentul potrivit?

Credeți că fabulez sau exagerez cu exemplul de mai sus? Dar arhiva SIPA? Dar traficul ilegal de arme coordonat și supervizat de familia unui fost președinte de țară? Dar cazurile Sebastian Ghiță și Dan Condrea (Hexi Pharma)? Toate acestea (și multe altele) nu confirmă complicitatea iresponsabilă a unor facțiuni din serviciile secrete cu forțele răului care împiedică această țară să își dobândească un statut onorabil în lume?

Sub conducerea și oblăduirea președintelui Iohannis asistăm consternați la o creștere exponențială a abuzurilor politice, prin intermediul instituțiilor de forță, în România.

Încălcările fără precedent ale Constituției României, sfidarea năucitor de gravă a deciziilor CCR de către însuși „garantul Constituției” indică nivelul jalnic de degradare a democrației românești. Nu doar sub cota zero a Mării Negre ci de-a dreptul pe fundul gropii Marianelor.

E clar! Parlamentul României, al românilor, a fost dizolvat. Și înlocuit, la comanda și în beneficiul președintelui României, cu Parlamentul SRI”, mai scrie Contele de Saint Germain.

2 COMENTARII

  1. Situația e groaznică, dar noi Românii am mai mâncat coliva multor străini care au jinduit la ce-i al nostru. Cu atât mai dulce va fi cea a trădătorilor de neam și țară.

  2. Ha, ha! Gazeta de Cluj ! Puternică lupta asta între vechii securiști național-comuniști și nou-orientații cu busola spre Vest. Chiar dacă-iprefer pe cei din urmă, vă urez, în Vinerea Mare Ortodoxă să putreziți în iad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.