Statisticile îngrijorătoare cu privire la starea de sănătate a românilor și-au găsit soluția în Aplicația ESX și AbonamenteSali.ro. Pentru cei care își doresc să facă mișcare în orice moment al zilei, de oriunde s-ar afla, au acum la îndemâna lor sistemul ESX.

Prin aceest sistem ai posibilitatea să mergi la orice sală dorești, în orice moment al zilei. Fie că ești la birou sau acasă, fie că ești plecat în alt oraș, dacă ai echipamentul sportiv la tine, datorită acestui tip de abonament nu va trebui să sari peste niciun antrenament.

Printre beneficiile clienților se mai numără:

Acest sistem ajută clienții să câștige timp, având în vedere că pot merge la sala cea mai apropiată de ei în orice moment. Totodată acest sistem reprezintă o modalitate de a câștiga bani deoarece abonamentul plătit anual este mai mic decât un abonament obișnuit la sala și se reînnoiește automat, fără bătăi de cap. Abonamentul poate fi oricând anulat fără vreun motiv sau explicație sau schimbat cu altul indiferent de tipul acestuia.

Această aplicație este soluția perfectă și pentru cei care nu sunt foarte familiari cu lumea sportului sau a alimentației sănătoase. Datorită sistemului ESX, periodic vor primi sfaturi de dietă, alimentație, antrenament, organizare și motivație, în același timp având și un acces permanent la consultanță de orice natură din partea team-ului.

Se oferă 3 tipuri de abonament:

Abonamentul VIP oferă acces nelimitat la orice sală și este valabil 30 de zile de la activare;

Abonamentul GOLD oferă acces nelimitat la orice sală și valabil 30 de zile de la activare oferind și programe de antrenament, nutriție, time management și motivație;

Abonamentul BASIC oferă 5 Intrări pe lună și valabil 30 de zile de la activare. 

Se oferă clienților garanție de 200%

Un alt avantaj extrem de important îl reprezintă faptul că abonamentul se plătește acum, dar se activează când se intră prima dată în sală, manual din contul propriu, sau se va face automat dupa primele 30 de zile de când a fost achiziționat. Posibilitatea returnării banilor dacă timp de 30 de zile nu l-au utilizat fără motive sau explicații suplimentare.

Sistemul ESX nu este perfect, dar este cel mai bun pentru doritorii de mișcare! 

Succesul acestui sistem la nivel național

Startup-ul a pornit ca o provocare pentru companiile din România: aceea de a adopta noile tehnologii și trenduri digitale într-un mod coerent, rațional, înglobându-le organic în strategia de business. Acesta este motivul pentru care motto-ul este: „Simplu. Rapid. Mai Ieftin”.

“Am pus astfel bazele unui sistem prin care poți merge la orice sală vrei, oricând, cu un singur abonament de tip nelimitat, accesibil tuturor și foarte simplu de folosit. Am eliminat o scuză din lista celor care și-ar dori o viață sănătoasă și le oferim și ajutor pentru a-și menține acest stil de viață”, precizează administratorul sistemului.

Ingeniozitatea manifestată de AbonamenteSali.ro și aplicația ESX s-a bucurat de un mare succes la nivel național, câștigând numeroase premii și mențiuni la capitolul start-up printre care participarea la
GoTech World (denumit anterior Internet & Mobile World) pe 2-3 octombrie, la Romexpo. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.