One Way Cleaning Cluj-Napoca oferă cele mai profesionale servicii de curățenie la domiciliu pentru persoane fizice , sedii de firme, birouri și spații comerciale și industriale.

Compania este formată dintr-o echipă calificată și responsabilă care lucrează la cele mai înalte standarde pentru a oferi clienților servicii de calitate de mai mult de 12 ani. Echipamentele și produsele utilizate sunt cele mai performante de pe piața națională deoarece pe zi ce trece, firma își dorește îmbunătățirea constantă a serviciilor. Firma se axează pe oferirea de servicii de curățenie generală către reședinte, spații office dar și persoane fizice. 

Cu serviciile oferite de One Way Cleaning veți scăpa de grijile curățeniei și veți câștiga mai mult timp pentru dumneavoastra. Biroul, locuința sau spațiul de lucru va fi în permanență curat datorită muncii prestate de cei angajați. Agenții noștri fac curățenie la domiciliu sau la birou cu plăcere și profesionalism întrucât dorim să avem clienți satisfăcuți și fericiți.

One Way Cleaning oferă servicii de curățenie generală sau întreține curățenia la birouri, spații de lucru și instituții din judențul Cluj. Totodată pentru cei dare își doresc servicii de curățenie la domiciliu pentru propria locuință, firma vă va oferi o gamă variată de oferte. Orarul pentru executarea serviciilor curatenie va fi stabilit împreună cu clienții pentru a nu-i perturba pe cei angajați în cazul birourilor sau pe cei care au activități de desfășurat în propriul spațiu personal al casei, de către  angajații firmei de curățenie .

Avantajele contractarii unei firme de curatenie specializata în curatenia la birou sunt foarte clare în mediul privat: scăpați de grija taxelor plătite pentru femeia de serviciu la curățenie birouri și nu veți avea grija achiziționării produselor de curățenie.

În ceea ce privește serviciile de curatenie oferite la locuința personală dupa constructor, înainte de sărbători, după o petrecere sau pur și simplu o curatenie generala ori de intretinere, One Way Cleaning este ajutorul tau de încredere! Aceștia se vor deplasa în cel mai scurt timp la tine acasă și vor face curățenie repede si bine! Nu va ramane altceva de facut decât să vă bucurați de o locuință aerisită, mai curată și mai luminoasă. 

Nu-i așa că este plăcut să știți că fac alții toată treaba în locul dumneavoastră și o fac cu simț de responsabilitate, pe deasupra?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.