CITR FILIALA GALATI, lichidator judiciar al ABO MILL SA cu sediul in Cluj-Napoca, va organiza o licitatie publica astăzi, 14 februarie, ora 12:00, pentru fructificarea imobilului ce are ca scop principal activitatea de morarit.

Imobilul in cauza este situat pe Calea Baciului nr. 2-4 si este format din contructiile C1 (platforma betonata, rampa, boxa incarcare, camin de vizitare, cantar bascula, platforma betonata, silozuri, magazie, hala de productie, rampa, pavilion administrativ, moara, platforma tehnologica, magazie materie prima, atelier sudura, atelier prelucrare prin aschiere, rampa, boxe aparate de sudura, magazine) si C2 (constructie pe fundatii radier, cadre metalice din profile laminate, acoperis lindab, compus din parter cu CT si racorduri utilitati), acoperind un teren de 6.908 mp.

Utilitatea are o capacitate de 320 tone/zi si prezinta toate utilitatile necesare pentru a-si desfasura activitatea industriala.

Pretul de pornire al licitatiei este de 850.000 euro, fara TVA si va avea loc in Cluj-Napoca, pe Calea Dorobantilor, nr. 46, et. 3, Silver Business Center.

In cazul in care bunul nu va fi valorificat la prima licitatie, va avea loc o a doua pe data de 21 februarie 2020, la acelasi pret, locatie si ora.

Sabina Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.