Dupa o sumedenie de articole care au aparut in publicatia noastra, societatea din domeniul dezvoltarilor imobiliare Impact SA se lauda prin targ ca ne-ar fi cumparat tacerea. Mai exact, in randul oamenilor de afaceri din capitala, SC Impact SA, societate listata chiar si la bursa, se lauda ca ar fi platit Gazeta de Cluj, astfel incat in paginile ziarului sa nu mai apara articole investigative la adresa dezvoltatorului imobiliar, fapt total fals. Pe cale de consecinta, tinem sa amintim inca odata, daca ar mai fi nevoie, faptul ca publicatia noastra este independenta, nu poate fi cumparata, si orice zvon de acest gen apartine mai mult genului stiintifico-fantastic decat realitatii.

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

4 COMENTARII

  1. Da sa incercat dar nu au reusit.
    Un semn bun care arata ca Ardelenii in general si Clujenii in particular sunt o comunitate puternica si nu se vor lasa furati de 60 milioane Euro!

  2. Sunt de notorietate facte si acte reale dar ce se intampla cu judecatorii si magistratii nostri , nu deschid ochii sa dea toti astfel de solutii favorabile si celor care sunt indreptatiti ca excrocii de la firma IMPACT au cumparat lumea in Romania peste tot corupti si iar corupti la toate nivelurile PARLAMENT GUVERN JUSTITIE AUTORITATI SI INSTITUTII mai rau si mai rau justitia cu magistratii sai , ANRE si MDRT etc mai speram in Romania noastra mica sa fie dusi unde trebuie cei de la IMPACT ????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.