Vedeta Candace Muzny

Vedeta Candace Muzny a fost găsită moartă în propria casă, la o lună după ce aceasta a fost arestată pentru asaltarea unei manichiuriste și a unui ofițer de poliție.

Autoritățile au găsit-o pe aceasta în stare de inconștiență, în propria casă de lângă Oklahoma, luni, 17 februarie.

Cu toate că ofițerii de poliție au considerat decesul acesteia ca fiind unul suspicios, după câteva examinări medicale s-a ajuns la concluzia că moartea acesteia ar fi fost una accidentală.

Arestarea vedetei Muzny a avut loc în ianuarie. Aceasta a fost acuzată de faptul că a pălmuit, a lovit cu pumnii și a și amenințat cu un cuțit de buzunar două angajate ale unui salon de manichiură, din cauză că acestea și-au permis să vorbească în vietnameză, în loc de engleză, în prezența sa. A fost, de asemenea, arestată pentru faptul că a asaltat și lovit un ofițer de poliție în timp ce acesta încerca să o aresteze.

Într-un interviu oferit ulterior, vedeta a recunoscut că “a acționat cu aceeași monedă” după ce a rugat manichiurista de 3 ori să înceteze să mai vorbească în vietnameză cu ea: “Plăteam cu dolar american.”

Conform presei străine, vedeta Muzny a ieșit din închisoare la scurt timp după arest, în schimbul sumei de 20.000 de dolari.

Sabina Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.