Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Creşterea calităţii vieţii populaţiei în municipiului Dej (jud. Cluj), prin construirea si dotarea centrului cultural recreativ şi îmbunătăţirea spaţiilor publice urbane din cartierul Dealul Florilor”, în valoare de 15.014.030,56 lei, fără TVA.

În cadrul acestui proiect se vor realiza un centru multifuncțional cultural-recreațional pentru copii și vârstnici, cu spații pentru  ateliere,  activitati creative pentru copii, sala fitness, sala proiecții, sala activități recreative pentru persoane vârstnice, săli pentru evenimente culturale si recreative.

De asemenea, se vor realiza un parc cu alei, spații verzi, locuri de joaca pentru copii, zona destinata activitaților sportive și un amfiteatru în aer liber.

„Este încă un proiect pentru Dej, la care s-a lucrat mult din dorința de a transforma zona, într-una de interes pentru comunitate. Urmează semnarea contractului de finanțare și de către Primăria Municipiului Dej, se vor derula ulterior procedurile de licitație pentru proiectul tehnic și execuție, iar în toamnă estimăm că se pot demara lucrările. Este un proiect frumos care iată a fost aprobat spre finanțare și la finalul lui zona Pădurice, așa cum o numim noi, va fi pusă în valoare și  va fi una de relaxare, de activități diverse culturale și sportive, pe care o vom putea folosi cu toții”, a declarat Morar Costan, primarul Dejului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.