Redeacția Gazeta de Cluj este alături de familia Man în aceste momente de tristețe pricinuite de trecerea la cele veșnice a Mihaelei Man, mama lui Liviu Man, directorul general al Gazetei de Cluj. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire. Dumnezeu s-o odihnească!

9 COMENTARII

  1. Sincere condoleante familiei. DOAMNA dr. Man Mihaela, un medic de oameni, nu de boli, un suflet ales, altruist, atent la probleme, cauze, solutii. Am avut privilegiul atat eu, tanar, intr-o situatie limita, cat si parintii mei, de a fi tratati medical si sprijiniti moral de domnia-sa si, din pacate, n-am reusit sa-i multumim indeajuns.
    DUMNEZEU sa o odihneasca.
    Mihai Muresan

  2. Am cunoscut-o bine pe Mia, din anul 1956, an în care am devenit colege de studiu în secretele artei de a trata şi vindeca pe cei bolnavi. Ne-am întâlnit de multe ori. ulterior, am ajutat-o în organizarea întâlnirilor cu colegii răspândiţi în tară , dar şi în toată lumea. Ajutată de soţul dânsei Adrian, a reuşit să organizeze astfel de întâlniri ( şi nu odată ) pentru un număr de peste 100 de participanţi. Depunea mult suflet, mult efort, avea multe idei, iar în ultima vreme, îşi dorea să prindă din nou putere pentru a mai aduna colegii, atâţia câţi au rămas. Dar n-a mai fost să fie !
    Nu pot să cred că nu mai este printre noi ! Îi voi simţi lipsa !
    Dumnezeu să îi dea odihna sufletului său, alături de soţul ei drag, iar familiei fiului dânsei, puterea de a trece peste această pierdere !
    Dr. Angela Felicia Păcuraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.