Unul dintre liderii clanului interlop Duduianu a murit luni noapte, au confirmat surse din Poliţie pentru MEDIAFAX. Bărbatul a fost implicat într-un conflict de stradă în care a fost grav rănit şi transportat la spital, unde a murit.
Bărbatul de 39 de ani, zis Pian, era considerat unul dintre cei mai influenţi interlopi din România. Membrii clanului au revenit recent în atenţia publică după ce ar fi şantajat mai mulţi manelişti să cânte gratis la petreceri.
Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 şi s-a produs între mai multe persoane, în sectorul 6. Conform Poliţiei Capitalei, la faţa locului au mers poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, murind.

“Duduianu și Spoitorii sunt clanuri care se tolerau, nu-și încălcau teritoriile. Recent, când membrii s-au întâlnit la barbut, Emi l-a împrumut cu 300.000 de euro pe un băiat, Sandu Ștocaru. Sunt banii care se dau și pe care se percepe camătă, minimum 20 la sută. Numai că și ceilalți îl creditaseră pe același individ. Atunci au apărut discuțiile între ei: “Păi, ce faceți, bă, vă băgați peste plăcinta noastră?”, povestea un insider, care a fost prezent și partida de barbut de marți dimineață. “Atunci s-au calmat lucrurile deși, în lumea interlopă, să te bagi peste aceeași «afacere» e considerat cel mai mare afront, cea mai mare jignire”, completează sursa.

Conform altei surse consultată de ziar, Pian ar fi fost pus la pământ de loviturile unui membru al clanului Spoitorilor.  Apoi, i-a fost tăiată vena femurală cu o lovitură de cuțit de bucătărie: “Ai lui l-au luat cu mașina și l-au dus la spital, însă nu s-a mai putut face nimic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.