Cristian Vâsc (51 de ani) e implicat într-un scandal uriaș. Fost fotbalist la U Craiova, FC Brașov sau FC Național, acesta e acuzat că ar fi trimis fotografii indecente unei minore în vârstă de 13 ani. Sursa foto: AJF Maramureș

Cristian Vasc (51 de ani), fost fotbalist la U Craiova, FC Brașov sau FC Național, este acuzat că ar fi trimis fotografii indecente unei minore în vârstă de 13 ani.

Autoritățile au aflat de acest caz doar în momentul în care au început să facă o anchetă jurnaliștii de la monitorulcj.ro. În primele zile ale lunii octombrie, reporterii de la publicația Monitorul de Cluj au descoperit că o elevă de clasa a șaptea a fost abuzată sexual.

Minora învață la o școală din județul Maramureș, unde fostul fotbalist Cristian Vasc este profesor de sport. Fata ar fi primit din partea dascălului mai multe mesaje indecente, filme și fotografii în care acesta își expunea organele genitale.

Potrivit informațiilor transmise de către diverse surse, Vasc este profesor suplinitor la școala din Coroieni, județul Maramureș, iar scandalosul incident s-ar fi petrecut recent, la finalul lunii septembrie, scrie fanatik.ro.

Fostul jucător cu peste 200 de apariții pe prima scenă a fotbalului românesc, la echipe precum FC Brașov, U Craiova sau FC Național, Vasc este considerat un om cu influență și care are legături în viața politică. Retras din activitate în anul 2003, la Inter-Gaz București, Vasc și-a deschis în urmă cu patru ani un club de fotbal în localitatea Târgu Lăpuș și este profesor de educație fizică și sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.