Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a anunțat marți seara că este infectat cu Covid-19. Într-o intervenție live pe rețeaua de socializare, parlamentarul a declarat că nu știe de unde a luat virusul. A precizat că nu a folosit mijloacele de transport în comun, nu a participat la petreceri și a respectat toate regulile recomandate de medici: a purtat mască, s-a spălat pe mâini și a păstrat distanța.

„Eu am o formă medie, sunt în proces de vindecare. Vă doresc sănătate, purtați mască, spălați-vă mâinile și dacă totuși păstrați aceste reguli și vă infectați, aveți încredere că se poate să vă vindecați. Cu solidaritate și empatie vom trece și peste această perioadă”, a spus Ungureanu, potrivit ziardecluj.ro.

Deputatul clujean a afirmat că simptomele în cazul său au fost dureri de cap, dureri musculare, temperatură 37,5 pe care a controlat-o cu paracetamol și o singură dată a luat algocalmin. Alte probleme deosebite nu au fost. Acum este în remisie de 48 de ore. Nu mai face febră, au dispărut și durerile musculare.

El a îndemnat populația să aibă încredere în medici și în știința modernă și să se protejeze mereu.

„Trebuie să ne gândim că dacă nu testăm mai mult nu știm câte persoane sunt infectate. Trebuie să fim mai responsabili. COVID 19 nu este un guturai și prezintă forme grave. Aveți încredere în vaccinuri, în medici, în știința modernă pentru că face minuni. Nimeni nu vrea să ne cipeze”, a afirmat Emanuel Ungureanu.

Intervenția live a fost însoțită și de următorul mesaj:

Am Covid-19 dar mă tratez și mă simt bine!

Aveți grijă de voi, purtați mască, respectați regulile.

Îmi voi continua activitatea ca și până acum în mediul online și voi comunica cu buzoienii în campanie prin mijloacele adaptate pandemiei prin care vom trece cu bine dacă suntem solidari și empatici unii cu ceilalți.

Rămânem aproape!

Multă sănătate tuturor!

Emanuel Ungureanu candidează la alegerile parlamentare din partea USR Buzău, după ce a fost înlăturat de pe un loc eligibil de către conducerea USR Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.