Judecătorul clujean Adina Lupea îl acuză pe edilul Emil Boc de șantaj în legătură cu modalitatea în care administrația locală se ocupă de demolarea garajelor.

”Cand imi darami cu japca o proprietate inscrisa in cartea funciara, iar inainte ma santajezi ca daca nu o daram pe cheltuiala mea, nu primesc loc de parcare, in limbaj juridic se traduce: Distrugere, abuz in serviciu, santaj si amenintare (pana la santaj). Ceea ce poate imbraca forma unei plangeri penale.

Nu vrem sa vorbim de expropriere fortata, o sa vorbim la parchet.

Ce vroiam sa va mai spun. Intre timp si de cand am scris de garaje am fost contactata, pe diverse cai, de simpatizanti ai unui partid (o sa il ghiciti singuri) sa imi spuna ca sunt o refractara. Ca ma opun la frumos. Ca nu sunt ecologica, Ca nu doresc dezvoltarea urbei si nu visez parkinguri. Ca sunt garajele inestetice, toti sunt iubitori de frumos si natura. Ca nu vad la ce ma opun. Ca ei isi vand masina ca vor sa mearga cu bicicleta, ca sunt ecologisti. Le-am zis ca daca sunt asa de ecologisti, sa o duca pe ea, masina, la casat, pe gratis, ca daca o vand nu e nicio scofala, fiindca el, cumparatorul, va circula cu ea si va polua in continuare. Niciunul insa nu a avut nimic de zis cand am spus ca e vorba de o expropriere fortata. Nu se baga in de astea, ei sunt superiori, doresc frumosul, doresc ca oamenii sa renunte la ce ii deranjeaza pe ei…

Insa daca ii intrebi , parte in parte, daca ei vor sa renunte la proprietatile lor in numele omenirii si a planetei verzi, isi gasesc scuze si dispar ca in ceata. Ca doar e mai comod sa le spui altora sa renunte la proprietate, cand tu nu ai face niciun pas in acest sens fara bani”, arată magistratul clujean Adina Lupea.

4 COMENTARII

  1. Utecistul Emil a lu’Boc de la Rachitele , demonstreaza tot mai des ca este analfabet „functional” in domeniul juridic. Ii sugerez sa plece la Rachitele ca a facut destule „lucruri bune ” pentru noi. Mai Boc, eu am castigat un proces cu Primaria, dupa ce m-am judecat vreo 10 ani, am trecut de apel, de recurs, am si executat Primaria, prin exucutor judecatoresc, pentru recuperarea prejudiciului creat, am si cheltuit banii… si azi-dimineata primesc prin Judecatoria Cluj Napoca o cerere de chemare in judecata, infantila, avand acelasi obiect. Inteleg, daca mergea pe recurs in anulare, plangere la CEDO (ha ha) pentru ca bietul cetatean (adica eu) a castigat proces cu Primaria… Dupa gafele pe care la face inclin sa cred ca piticul si-a cumparat diploma de avocat. Inainte ca sa intre sub plapuma lui Base eu nu am auzit vorbindu-se de avocatul Boc. Mai Boculet, daca te intorci la Rachitele, te fac vedeta. Te voi duce la concursuri de cosit prin toata lumea, numa sa scapam dracului de voi…O luam cu noi si pe Nuti a lui Base. Ea vine la sectiunea maiestrie si andrele.

  2. Interesant punct de vedere! Oare judecatori care au dat castig de cauza Primariei Cluj in actiunile judecatoresti pe care le-a avut cu proprietarii de imobile teren trecute in spatiu verde, cu acces public nelimitat ,fara o prealabila si justa despagubire,, conform careii legislatii au judecat? Sau poate daca nu sunt proprietari judecatorii se jydeca pe alte legi?

  3. Garajului din proprietatea magistratului pe nume cu CF, i se opune stavila „nu am găsit niciun fel de document în această direcție că ar fi proprietate privată terenul și am făcut toate verificările”, altfel, instituții în relații reciproce material, inventează diversiuni ce par conflicte cu scopul culegerii reacțiilor civile fix ca pe vremea tablagiilor cu epoleți de sticleți, iar probabil acte au disparut demult și se culeg informații din zona unde garaje fac trotuarul ? A nu crede o iotă din circ, e varianta finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.