O femeie a înnebunit de furie după ce copilul ei i-ar fi arătat un semn obscen. Aceasta a luat un par și a început să-și lovească crunt copilul care plângea de durere, sub privirile a doi martori care au filmat tot incidentul.

Scenele cumplite au avut loc după ce copilașului i-ar fi arătat cu degetul un gest obscen mamei sale. Femeia cuprinsă de o furie de nedescris își pune fiul să stea în genunchi în timp ce continuă să îl lovească cu sălbăticie.

Micuțul speriat plânge și încearcă să coboare din pat în timp ce mama lui îl împinge puternic iar băiețelul care în mijlocul camerei.

După ce îl lovește crunt cu un par iar micuțul este terminat de durere, femeie iese din cameră. Cei care au surprins scenele violente se aproprie de micuț și filmează urmele lăsate de loviturile brutale.

„Ia să vedem ce ți-a făcut la spate. Ține buza așa. Stai să vedem. Te-a învinețit? Aici i-a dat.” Este discuția dintre cele două persoane care au filmat – un bărbat și o femeie. Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare. Însă, la scurt timp ele au fost șterse. Utilizatorul respectiv s-a speriat, foarte probabil, de consecințe. Și și-a șters și contul respectiv.

Puteți vedea clipul AICI.

Citește și: VIDEO O femeie a fost bătută crunt cu ciomagul de copii ei în timp ce tatăl râdea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.