În cadrul unor declarații publice, premierul Florin Câțu susține că în Cluj se vor organiza evenimente publice pilot și localurile vor fi deschise.

„Este clar că putem vorbi despre fără mască pe plajă, de exemplu. Fără mască, dacă mergem la munte în drumeţie, etc., putem să mergem fără mască. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilităţi pentru persoane vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitate de 100% cu persoane vaccinate, la interior. Sau hoteluri, pe litoral, cu capacitate de 100% cu persoane vaccinate. Deci sunt lucruri la care ne uităm. Putem să vorbim de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate şi aşa mai departe. Vom avea aceste evenimente pilot în Bucureşti şi Cluj, dar eu sunt sigur că rezultatele vor fi bune şi putem să ne gândim la astfel de evenimente”, a arătat premierul, într-o declaraţie acordată presei.

În ce priveşte renunţarea la purtarea măştii în aer liber, Cîţu a declarat că acest lucru ar putea fi luat în calcul după 1 august.

„Deocamdată nu. Aş aştepta 1 august pentru acest lucru, depinde”, a spus premierul.

Cîţu a reiterat importanţa vaccinării, în vederea introducerii unor noi măsuri de relaxare.

„Singura soluţie de a scăpa de pandemie o reprezintă vaccinarea. Dacă atingem acele cinci milioane de persoane vaccinate la 1 iunie, vom putea să redeschidem mai mult economia”, a spus premierul.

1 COMENTARIU

  1. IohaniSS și guwernerul lui securisto-fascist de tip mafiot urmează să mai ceară ca nevaccinații să poarte o stea galbenă în dreptul inimii, în față și în spate.

    Eu mi-am pregătit steaua galbenă pe care românii nevaccinați vor fii obligați, de către securisto-fasciștii de la guwernare, să o poarte după 01 Iunie 2021…

    1. Un vaccin bun te imunizeaza fata de o boala fara sa aibe efecte secundare grave.
    2.Vaccinurile anti covid 19, de azi, nu te scapa de masca, de teste si de infectare.
    3. Daca te infectezi dupa ce te-ai vaccinat, inseamna ca vaccinul nu e bun.
    4. Daca vaccinurile erau bune, firmele producatoare nu ar fi cerut si obtinut imunitate in cazurile de efecte adverse grave.
    5. Vaccinarea este un act medical si NU POATE FII OBLIGATORIE. In 1946, Tribunalul de la Nuremberg, a hotarat ca „Administrarea de medicamente impotriva vointei omului, este CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII.”.
    6. Acordarea de facilitati diferite intre vaccinati si nevaccinati, cu favorizarea vaccinatilor, se numeste DISCRIMINARE.
    7. Vaccinatii se pot infecta si transmite mai departe boala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.