Lucrările de reabilitare a drumului Răchiţele – Prislop – Ic Ponor au început astăzi. În cursul acestei dimineţi, în prezenţa preşedintelul Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, au fost inaugurate lucrările de reabilitare a acestui drum. Potrivit lui Tişe, acest proiect de reabilitare a infrastructurii face parte dintr-un proiect mai amplu pentru zonele de interes turistic. “Se impune a fi subliniat în acest context faptul că vorbim despre primul proiect din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest finanţat prin fondurile structurale la capitolul infrastructură de transport. În acelaşi timp însă, ne exprimăm intenţia de a continua în acest ritm şi de a  accesa în continuare fonduri structurale destinate reabilitării şi modernizării infrastructurii rutiere a judeţului. Dezvoltarea echilibrată a întregului judeţ şi punerea în valoare a zonelor cu potenţial turistic ridicat din judeţul Cluj constituie o prioritate a actualului mandat al Consiliului Judeţean.” a precizat Tişe.
 
Lucrările de modernizare a infrastructurii în zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor vor fi terminate în 18 luni şi sunt realizate de MBS Group în asociere cu Alfa Rom şi Nemzetkozi Betonut Kft.

Silvia Boncuţiu

3 COMENTARII

  1. mai Tise o sa termini drumul dela Rachitele in termen de 18 luni asa cum o terminat si nasu-tau Boc centura Clujului in termen.Iar chestia aia cu 30 de ani garantie este tareee d-le,as vrea sa stiu si io ce-o garantat ungurii lui Bica,probabil ca prostia din capul lui Bica-dobitocul.

  2. asta cu garantia de 30 de de ani este fenomenala. ar trebui sa le fie tatuata in frunte la tise si Avram.S-au arsa cu fierul rosu. Ori sint prosti ori ne fura.

  3. asta cu garantia de 30 de de ani este fenomenala. ar trebui sa le fie tatuata in frunte la tise si Avram.S-au arsa cu fierul rosu. Ori sint prosti ori ne fura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.