Un cuplu de bătrâni în vârstă de 76 și 88 de ani, din localitatea Târșolț, județul Satu Mare a fost ucis cu bestialitate. Agresorul, în vârstă de 42 de ani, a violat mai întâi soția, apoi i-a ucis pe amândoi.

Potrivit informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat în localitatea Târșolț, județul Satu Mare, acolo unde un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitate, a intrat în cursul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 01.00, în locuința celor doi soți. Individul ar fi violat-o pe femeia în vârstă de 76 de ani, după care i-a ucis în mod brutal atât pe femeie cât și pe soțul acesteia.

De la infracțiuni de viol până la dublă crimă

Surse susțin că suspectul ar fi fost văzut ultima dată la un bar de pe raza localității în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.00, în stare de ebrietate. De aici se presupune că s-a dus la casa victimelor, l-ar fi ucis pe bărbatul în vârstă de 88 de ani, ar fi violat-o pe femeia de 76 de ani, după care a ucis-o și pe aceasta.

Suspectul reținut de polițiști a mai fost condamnat pentru infracțiunea de viol și a stat după gratii în urmă cu câțiva ani. De asemenea, individul mai este suspectat într-un caz de viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie în vârstă de circa 70 de ani, cu care este rudă prin alianță.

De altfel, bărbatul a fost vizat din start de anchetatori, iar după ce au strâns probele necesare l-au și arestat pe individ într-un timp foarte scurt. Acesta este necăsătorit și obișnuiește să consume băuturi alcoolice.

Descoperirea, făcută de vecini

Reamintim faptul că descoperirea a fost făcută vineri dimineața de către un vecin, la insistențele fiicei victimelor, plecată la muncă în Statele Unite ale Americii. Și asta pentru că una dintre victime a fost programată pentru o vizită medicală la Spitalul Negrești-Oaș și nu s-a mai dus.

Vecinul a plecat să vadă despre ce ar putea fi vorba, dar că ușa a fost închisă. Așa că a apelat la un polițist aflat în timpul liber, iar cu acordul dat de fiică, prin telefon, s-a intrat în locuință, unde cei doi vârstnici au fost găsiți cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge. Imediat s-a dat alarmat, iar la fața locului au ajuns echipe complexe de polițiști judiciariști și criminaliști, respectiv medici legiști.

Autorul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore de către Inspectoratul Județean de Poliție. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care îl va duce pe inculpat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.