La sfârșitul lunii trecute, Compania de Apă Someș SA a atribuit un contract (Extinderea alimentării cu apă în UAT: Aşchileu, Bonṭida, Chinteni, Cojocna, Ceanu Mare, Iclod şi Vultureni) în valoare de 41.922.326 lei, fără TVA, pentru a extinde rețeaua de apă în 7 comune din Cluj. Firma care a câștigat licitația este ARL Cluj SA.

Cea mai mare parte a banilor provind din fonduri europene. ”Finanţarea proiectului este asigurată din: – Cheltuieli eligibile: -92,1784% fonduri publice nerambursabile din care: 85% Fondul de Coeziune; 13% Buget stat; 2% Bugete locale. – 7,8216% Buget operator – Cheltuieli neeligibile: Buget operator”, se arată în documentația licitației.

Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj SA este o societate cu capital privat, cu sediul central în localitatea Cluj-Napoca. Activitatea principală constă în execuţia lucrărilor de construcţii de drumuri, autostrăzi și platforme industriale, atât in zona Transilvaniei, cât şi pe întreg teritoriul României. Activitatea secundară constă în producţia şi vânzarea materialelor de construcţii de drumuri.Din anul 2007, societatea aparţine grupului Strabag SE Austria, lider în Europa Centrală şi de Est. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.