UMF Cluj-Napoca

Asistentul universitar in medicină genetică, din cadrul UMF Cluj, Marius Fărcaș, a decis miercuri dimineață să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul cinci al hotelului de cinci stele Grand Hotel Italia. 

Marius Fărcaș era medic specialist la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, a demisionat de la catedra UMF Cluj în urmă cu aproape două luni. Mirercuri, 20 octombrie, Fărcaș s-a aruncat în gol de la etajul cinci al hotelului de cinci stele Grand Hotel Italia. 

„Medic specialist în Genetică Medicală și asistent universitar cercetător în cadrul Disciplinei de Genetică Medicală, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Începând cu anul II de facultate, Marius a devenit membru al colectivului de cercetare din cadrul Disciplinei de Genetică Medicală, participând la studii de genetică moleculară axate pe infertilitatea masculină, diverse patologii multifactoriale și epidemiologie genetică.

A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în anul 2013 și, începând din același an, a devenit doctorand sub conducerea Prof. Dr. Ioan Victor Pop. La scurtă vreme după înscrierea la doctorat, a început să lucreze ca și cadru didactic în cadrul Disciplinei de Genetică Medicală.

Domeniul de activitate interesează factorii individuali de susceptibilitate genetică în tuberculoză, iar cercetarea din ultima perioadă vizează cu precădere componenta genetică din domeniul gutei şi al hiperuricemiei” se arată în descrierea profesională a acestuia. 

Marius Fărcaș era din Arad și avea 33 de ani. 

Sursa: ziardecluj.ro

Citește și: Exclusiv: Nicolae Ciucă va fi noul prim-ministru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.