Alin Tișe, șeful CJ Cluj, a declarat public că administrația județeană plănuiește să construiadcă o mini-centură pentru Cluj-Napoca. Ocolitoare ar trebui să fie construită în zona localității Așchileu. Proiectul face parte din Planul de Amenajare a Teritoriului Județului Cluj (PATJC).

„Se vorbește în acest studiu al Consiliului Județean despre realizarea unui drum de legătură, o mini-centură între DJ 109 din Așchileu și Drumul Național 1F, respectiv Autostrada Transilvania prin localitatea Topa Mică.

De fapt este o variantă de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe partea de nord. Noi tot vorbim de centura de ocolire a Clujului la sud, sud, sud, Feleacu, Bună Ziua, Mănăștur. Dar mai este și acea parte a municipiului care nu are o legătură, o centură. Iar acest drum care pleacă din Așchileu va fi varianta de ocolire a municipiului Cluj-Napoca”, a declarat Alin Tișe, la Ziua de Cluj Live.

3 COMENTARII

  1. Cand mo-ncher? Cand? Dupa ce o gata Lindicu’ pe aia de sud? Nu mai trebe’. Vine Udrea cu dronele, din Someseni-Pata Rat si gata Funar Tunelul care se va intalni cu metroul lui Boc fix, da fix, in buda publica din Centru. Cu statia pe partea dreapta

  2. Paunel malai viseaza, crede ca la un obiectiv de avengura unei centuri ocolitoare, poate face ce pe drumurile județene, respectiv m_l_i. el viseaza la centuri ocolitoare când nu este în stare să construieasca niste drumuri județene decente. din punct de vedere tehnic drumurile reabilitate din fonduri europene/buget în mandatele lui paunel sunt neconforme de la momentul recepției, dar noi visam să facem centuri ocolitoare. dacă păunel neagă acest aspect, fac un pariu cu el – să pună un pahar cu cafea pe bordul masinii sale și să conducă el. după primii 500 de metrii trebuie să își ducă hainele la curațat. oare se bagă la pariu, că la alceva se tot bagă. Județul Cluj are cele mai proaste drumuri județele proaspat finalizate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.