Cumnatul șoferului de microbuz din Bolintin Vale care a murit după ce a fost lovit cu o piatră în cap, pe 9 ianuarie, a declarat la Antena 3 că ruda sa a fost agresată de un grup format din patru persoane, dintre care doar cel care a aruncat piatra a fost reţinut de poliţişti.

„Cumnatul meu executa curse pe traseul Bolintin Vale – Bucureşti. A fost agresat de un grup de patru persoane, printre care se afla şi o femeie. Cei 4 s-au pus în faţa microbuzului şi l-au oprit. Au urcat în maşină, spunând că ei caută un copil şi o femeie”, a povestit ruda şoferului de microbuz în emisiunea „Sinteza zilei”.

Potrivit acestuia, şoferul nu se afla atunci în cursă, ci se întorcea acasă de la mama sa.

„Cei patru au început să-l înjure şi să arunce cu bere în el. Erau în stare de ebrietate. Până la urmă, a reuşit să îi dea jos din maşină şi ei au început să dea cu pumnii şi cu picioarele în mașină. Ulterior, a constatat că are cauciucul spart şi a oprit din nou. Când a oprit, cei 4 au fugit şi el a plecat după ei. Nu ştiu la ce s-a gândit, poate a crezut că poate prinde pe unul din ei să-l ducă la poliţie”, a spus cumnatul şoferului de microbuz.

„Alarma a fost dată de un nepot, care a găsit microbuzul pe stradă fără el şi, ulterior, l-a găsit într-o baltă de sânge. Trei dintre agresori se află în libertate. Doar cel care a dat cu piatra a fost reţinut. Cumnatul meu era foarte liniștit. Toată lumea îl cunoștea şi îl iubea. Agresorii sunt niște parveniți. Cumnatul meu a murit aseară. Are o fetită de 5 ani şi un băiat de 12 ani”, a mai spus cumnatul bărbatului ucis cu pietre în Bolintin Vale.

Miercuri seară, aproximativ 100 de locuitori din orașul giurgiuvean Bolintin Vale au ieșit în stradă în semn de protest, după atacul din 9 ianuarie. Oamenii susțin că întreaga comunitate are de suferit din cauza unei familii din care face parte şi cel care l-ar fi omorât pe şoferul microbuzului.


sursa: libertatea.ro

Citește și: Doi tineri au crezut că vor avea parte de clipe fierbinți alături de o adolescentă, dar au sfârșit sechestrați și umiliți


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.