Grupul KRUK este pe piața europeană de management al creanțelor de peste 20 de ani, afacerea pornind din Polonia, urmând să se dezvolte în șapte țări. Păreri despre Grupul KRUK se găsesc în toate țările în care activează, mai ales în Polonia și România unde este lider de piață. Poziția de top și-a asigurat-o prin calitatea serviciilor, abordarea pro-client și digitalizare, dând dovadă de flexibilitate în condiții economice și sociale mai puțin favorabile.

Cum evită clienții probleme cu KRUK la nivel internațional

Comunicarea deschisă cu companiile din Grupul KRUK stă la baza evitării executării silite. Agenții KRUK le pot oferi clienților toate informațiile despre datoria lor: cum a ajuns datoria să fie administrată de KRUK, la cine a făcut clientul datoria inițial, care este suma de plată, etc. Printre avantajele pe care le oferă KRUK clienților este acela de a stabili noi valori pentru ratele lunare, în funcție de situația financiară a acestora.  

Grupul KRUK a digitalizat plata datoriilor pentru clienții săi lansând aplicația eKRUK în țări precum Polonia, România, Spania și Italia. Prin intermediul eKRUK clienții plătesc datoria la orice oră, din orice locație s-ar afla.

„Totul este perfect, mai ales pentru cei ca mine care sunt stabiliți în altă țară decât România”, este una dintre părerile clienților KRUK plecați în străinătate.

Este important de menționat că datoria se plătește la compania KRUK care gestionează creanța respectivă. Mai exact, dacă un client a făcut datoria în România, acesta plătește către KRUK România, chiar dacă ulterior s-a stabilit în Italia, Polonia, Cehia, Slovacia, Germania sau Spania.

Păreri despre KRUK România

„Mulțumesc firmei KRUK pentru că reușesc să-mi achit datoria. Voi plăti online lunar”, este de părere un român cu datorii la KRUK.

Folosindu-se de call center, chat, e-mail sau eKRUK, clienții cu datorii pot obține orice informație doresc despre datoria lor. Pentru a evita problemele, tot ce trebuie să facă este să comunice deschis cu angajații KRUK. Noi păreri despre KRUK România vor continua să apară, pe măsura ce compania va achiziționa noi portofolii.

Păreri despre KRUK Italia

„eKRUK este un serviciu foarte util” este de părere un client cu datorii la KRUK Italia.

Este normal să fie păreri pozitive despre eKRUK, platforma oferind acces la orice informație legată de datorii. Singura condiție pentru a avea acces la informații și modalități de plată este să se înregistreze în platformă cu o adresă de e-mail.

Păreri despre KRUK din Polonia

„Are o interfață ușoară. Îmi place faptul că îmi arată ratele lunare și informația este clară”, și-a spus părerea un client KRUK din Polonia.

Dezvoltarea platformei eKRUK internațional este unul dintre obiectivele Grupului KRUK, așadar părerile bune despre KRUK vor mai apărea. Platforma de gestionare a datoriilor le oferă clienților flexibilitate în plata ratelor, libertate de exprimare prin diferite opțiuni de comunicare cu agenții KRUK și control asupra debitelor restante.

Păreri despre KRUK din Germania

„Mi-am rambursat în mod sistematic datoriile, plătite în rate lunare de 60 euro”, este părerea unei cliente KRUK din Germania.

Fiecare client își stabilește rata amiabil dacă acceptă să comunice deschis cu firmele din cadrul Grupului KRUK. Angajamentul de plată aduce păreri positive despre KRUK datorită flexibilității pe care le-o oferă clienților: indiferent cât plăteau înainte la creditorul inițial, prin semnarea angajamentului de plată, aceștia pot stabili noi valori pentru ratele lunare.

În 2007, când s-a înființat firma în România, oamenii cu datorii credeau că au probleme cu KRUK Internațional SRL deoarece nu știau cu ce se ocupă și ce soluții oferă. Ulterior, compania a devenit KRUK România SRL. De aceea unii clienți poate încă mai caută informații despre firmă folosind denumirea din trecut. La nivel internațional, KRUK și-a dublat numărul de clienți cu datorii. Așadar, pentru a primi date corecte despre situația lor, acești clienți ar trebui să se informeze din surse oficiale.

1 COMENTARIU

  1. Ce bine ca le faceți reclama unor excroci care operează la limita legii, fac niște abuzuri grosolane pe fondul neștiinței simplului cetățean de a se apară în fata acestor rechini. Din păcate, dacă dai șpagă în România unde trebuie, politicienii devin niște slugi obediente fiind ahtiați după bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.