Curtea de Apel Cluj a respins definitiv cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de către Mihaela Cristina Coste, asistentă medicală din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș – Compartimentul Toxicologie.

Mihaela Cristina Coste a fost trimisă în judecată, la sfârșitul lunii iulie, sub acuzațiile de luare de mită, fals, favorizarea infractorului și sustragerea sau distrugerea de probe. Asistenta ar fi primit, în total, 33.000 lei și 800 euro de la zece persoane prinse băute la volan. În schimb, le-ar fi obținut buletine de analiză toxicologică în care erau trecute valori mai mici ale alcoolemiei, astfel încât șoferii în cauză să nu răspundă penal pentru faptele lor.

„În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b) C.pr.pen. şi art. 205 C.pr.pen., respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de către inculpata contestatoare C.M.C., arestată preventiv şi aflată în prezent în Penitenciarul Gherla, împotriva încheierii penale nr. 182/CP/10.08.2022, pronunţată de judecătorul cameră preliminară din cadrul Tribunalului Maramureş. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de inculpată. În temeiul art. 275 alin. 2 C.proc.pen., obligă inculpata contestatoare la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 23 august 2022.
Document: Hotarâre cameră consiliu  164/2022  23.08.2022”, arată soluția pe scurt emisă de Curtea de Apel Cluj.

Citește și: Prim-procurorul Parchetului Militar Cluj, delegat la conducerea serviciului din DNA privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.