Sursa foto: Monitorul.cj

Vineri seara, în jurul orei 20, strada Republicii era în beznă totală, lucru care a făcut din circulația pietonilor pe trotuarul cu denivelări și trepte un adevărat test de echilibristică. Iluminatul public a lipsit de pe strada din centrul Clujului. Trotuarul plin de denivelări le-a dat bătăi de cap clujenilor.

Reamintim că la începutul lunii august, clujenii care trăiesc în Mărăști s-au trezit că nu funcționează iluminatul public. Unii dintre ai au ieșit cu lanternele pentru a nu se accidenta. Mulți au spus, în acea perioadă, că în următoarele luni care urmează s-ar putea întâlni cu astfel de momente tot mai des.

În Bistrița, primarul Ioan Turc a anunțat că are un plan de economisire a energiei în ceea ce privește iluminatul public și clădirile care aparțin primăriei, dar și școlile.

Astfel, perioada de funcționare a iluminatului public va fi scurtată cu două ore, urmând ca becurile să se aprindă mai târziu și să se stingă mai devreme. În cazul școlilor, sunt așteptate măsuri din partea directorilor.

Citește și: Primăria Boc a vrut peste jumătate de milion de lei pentru că un arhitect celebru a contestat rezultatul concursului pentru Science Campus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.