Sursa foto: Antena3.ro.

Alin Coleșa, deputat clujean de la AUR, a amintit că pe 25 noiembrie se face un an de când a fost instalat guvernul Ciucă la conducerea României. Parlamentarul a amintit că de atunci, traiul românilor a scăzut considerabil, iar coaliția de guvernare a călcat în picioare voința poporului.

„La un an de guvernare, AUR a organizat o complexă conferință în care s-a realizat o analiză critică a activității pe care Guvernul Ciucă a desfășurat-o.Alături de specialiști din domeniile esențiale, AUR a analizat pe domenii promisiunile și măsurile anunțate de actualul Guvern. Concluziile conferinței: avem de a face cu * Un an pierdut pentru România”, a scris Coleșa pe o rețea de socializare.

Deputatul AUR de Cluj a mai precizat că Executivul a distrus Sistemul Energetic Național prin interzicerea cărbunelui, închiderea termocentralelor și a carierelor, taxarea emisiilor de Carbon, facilitarea exportului de hidrocarburi la prețuri mici.

„Mediul de afaceri a fost îngenuncheat prin măsuri de creștere a fiscalității pentru angajați și antreprenori, deopotrivă.* Falimentarea agriculturii. Încrederea românilor în capacitatea Guvernului de a identifica soluții a fost năruită. România guvernată de PSD-PNL-UDMR este o țară în derivă, condusă de un guvern cu zero rezultate. E clar că România nu mai poate continua aşa”, a conchis Alin Coleșa.

Citește și: Aproximativ 50 de persoane au scandat aseară în fața Prefecturii Cluj împotriva valului de scumpiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.