Manelistul Culiță Sterp rămâne sub control judiciar, după ce magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au respins, miercuri, ca nefondată contestația formulată de acesta.

„În temeiul art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b şi art. 205 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de către contestatorul inculpat SN, cu domiciliul procesual ales în mun. Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanţilor nr.14-16, et. II ap. 64 camera 210, jud. Cluj la sediul profesional al Cabinetului de Avocat CB, împotriva încheierii penale nr.293/28.12.2022 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca pronunţată în dosar nr.26306/211/2022/a1.1, pe care o menţine ca legală şi temeinică. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă contestatorul să plătească în favoarea statului suma de 250 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 04.01.2023”,  a fost decizia Judecătoriei Cluj-Napoca.

Culiță Sterp a fost trimis în judecată de către procurori în cazul accidentului pe care l-a provocat în urmă cu două luni pe strada Avram Iancu, din Cluj-Napoca. Manelistul ar fi intrat cu mașina, beat fiind, în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului și a fugit de la locul faptei după ce a intrat cu mașina într-un alt autoturism care circula regulamentar.

După impact, echipajele ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale șoferului care conducea cealaltă mașină implicată, care, ulterior, a fost transportat la spital.

„În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

Citește și: De Sărbători clujenii și-au cotonogit soțiile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.