Soții Călin și Alina Dobra, care activează pe piața imobiliarelor din Cluj, se extind și în București. Recent ei au primit avizul pentru a demola o parte din fabrica Energomontaj din Capitală. Pe amplasamentul de 6,2 hectare se vor construi spații de retail care urmează să fie închiriate de Kaufland și Lidl.

Achiziția terenului a fost făcută cu aproximativ 10 milioane euro. La momentul achiziției, Călin și Alina Dobra au fost asociați cu o firmă controlată indirect de familia antreprenorului Raul Ciurtin, însă aceasta s-a retras din afacere.

O altă investiție a familiei Dobra vizează o lădire de birouri pe un teren amplasat peste drum de mall-ul Băneasa Shopping City, tot din București. Pentru acest proiect, soții Dobra s-au asociat cu antreprenorul Cristian Ludovic Pop, fondatorul afacerii Animax.

În Cluj Napoca, familia Dobra este asociată cu familia lui Raul Ciurtin și cu antreprenorul clujean Florin Mariș (proprietarul dezvoltatorului imobiliar Hexagon). Cei trei parteneri pregătesc un nou proiect imobiliar în locul fostei fabrici Electrometal din Cluj-Napoca, în vecinătatea complexului de birouri Liberty Techonology Park

1 COMENTARIU

  1. Cozi de topor lăsate, puse?, să radă orice urmă de industrie. Ce nu știu este că le vine rîndul de a fi mâncați de rechinii cei mari. Pot fi doar fațade dar la fel vor sfîrșii.
    Pildă: Musta cu plandemia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.