Fondurile de ten Estée Lauder se bucură de zeci de ani de un statut de cult în întreaga lume – și pe bună dreptate: sunt perfect formulate pentru a avantaja o gamă largă de tipuri și tonuri de piele. 

În prezent, Estée Lauder are patru linii de fond de ten, fiecare oferind finisaje și acoperiri diferite și răspunzând unor preferințe și stiluri de viață diferite. Cu atât de multe opțiuni din care poți alege, întrebarea care este acum este: ce formulă de fond de ten este potrivită pentru tine? 

Estée Lauder oferă una dintre cele mai mari game de nuanțe de fond de ten de pe piață în prezent – colecția Double Wear Stay-in-Place Makeup cuprinde 56 de nuanțe pentru toate tonurile de piele și etniile. Formulele de fond de ten sunt disponibile într-o varietate de finisaje și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.

În acest articol îți vom răspunde la această întrebare și îți vom spune ce face ca fiecare linie de fond de ten să fie unică.

Ești gata să încerci un fond de ten Estée Lauder? Lasă-ne să te ajutăm!

Fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Ce este: Fără cusur, natural și mat. Uniformizează tonul pielii, acoperă imperfecțiunile și este rezistent la apă – nu va curge, nu se va șterge și nici nu se va estompa, chiar și în vreme caldă și umedă. Disponibil în nuanțe reci, neutre și calde.

Acoperire: Medie spre completă (acoperire extensibilă)

Finisaj: Mată

Pentru ce tip de piele: Toate tipurile de piele

Longevitate: 24 de ore

Factor de protecție solară: Nici unul

Cel mai bun pentru a fi folosit când: Evenimente în aer liber, nunți și chiar antrenamente!

Sfat pro: Aplică acest fond de ten cu o pensulă plată pentru fond de ten. Începe din centrul feței și mergi spre exterior. Tapează și apasă în zonele în care ai nevoie de acoperire suplimentară.

Fond de ten Estée Lauder Double Wear Maximum Cover Camouflage Makeup pentru față și corp SPF 15

Ce este: Fond de ten cu acoperire completă, de lungă durată, care ascunde. Acest machiaj calmant cu cremă lichidă este conceput pentru a camufla toate imperfecțiunile pielii, inclusiv cicatricile chirurgicale și de acnee, tatuajele, semnele de naștere, petele solare și venele varicoase. Ajută la protecție cu SPF 15.

Acoperire: Completă

Finisaj: Nuanțe de culoare: Mată

Pentru ce tip de piele: Toate tipurile de piele

Longevitate: 12 ore

Factor de protecție solară: SPF 15

Cel mai bun pentru a fi folosit când: În aer liber sau oricând ai nevoie de un machiaj rezistent la apă

Fond de ten Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup

Ce este: Această formulă rezistentă la viață este rezistentă la antrenament, transpirație, umiditate, vreme și apă. Estompează și reduce aspectul porilor și al imperfecțiunilor pentru un finisaj gata de fotografie. Ușor și nu usucă, este infuzat cu acid hialuronic concentrat pentru a ajuta pielea să se simtă proaspătă, confortabilă și fără strălucire – este, de asemenea, fără ulei, astfel încât nu îți va bloca porii. Este disponibil în nuanțe reci, neutre și calde și păstrează culoarea fidelă.

Acoperire: Transparentă spre medie

Finisaj: Mată

Pentru ce tip de piele: Toate tipurile de piele

Longevitate: 24 de ore

Factor de protecție solară: Nici unul

Cel mai bun pentru a fi folosit când: Muncă, weekend-uri, nunți

Fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Matte Powder Foundation

Ce este: Acest machiaj de lungă durată se simte ca și cum nu ai avea nimic pe tine. Se mulează confortabil cu pielea ta și o lasă cu un aspect proaspăt, natural, sănătos și uniformizat. Oferă, de asemenea, SPF 30 și antioxidanți, apărându-ți pielea împotriva daunelor provocate de mediul înconjurător de razele UV și de poluare.

Acoperire: Ușoară spre medie

Finisaj: Nuanțe de culoare deschisă: Piele reală, finisaj satinat

Pentru ce tip de piele: Toate tipurile de piele

Longevitate: 24 de ore

Factor de protecție solară: SPF 30

Cel mai bun pentru a fi folosit când: Muncă, weekend-uri, nunți, călătorii, sală de sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.