CJ Cluj urmează să organizeze o licitație pentru contractarea de servicii financiare în vederea lansării unei emisiuni de obligațiuni în valoare maximă de 379,2 milioane de lei sau echivalent în euro, cu o maturitate de cel mult 12 ani.

Din totalul de 379,2 milioane de lei, suma de 229,2 milioane de lei va fi utilizată pentru rambursarea și închiderea creditelor contractate de către județul Cluj, iar restul de 150 milioane de lei va fi pentru cofinanțarea proiectelor europene. Bugetul pentru serviciile financiare a fost estimat la 3,792 milioane de lei, fără TVA.

„Servicii de structurare a mecanismului de finanțare prin emisiune de obligațiuni ale județului Cluj și asistență pentru emiterea de obligațiuni, servicii care includ cel puțin următoarele: 1. Analiza situației economico-financiare  curente, inclusiv analiza contractelor de credit care fac obiectul refinanțării. 2. Asistență pentru obținerea unui credit rating de la o agenție internațională. 3. Structurarea emisiunii de obligațiuni și asistență pentru selectarea intermediarului. 4. Asistență în elaborarea documentației necesare procesului de avizare a împrumutului de către Comisia de Autorizare a Împrumuturilor Locale. 5. Asistență pentru realizarea prospectului de emisiune sau a documentului de ofertă, după caz. 6. Asistență în promovarea emisiunii de obligațiuni. 7. Asistență pe perioada de subscriere a obligațiunilor”, mai scrie în document. Mai multe detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.