Ieri, Tribunalul Cluj a dispus începerea procesului clujeanului de origine siriană AL SHAMALI J. OMAR JAMAL care și-a omorât mama și bunica.

”Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul ASOJ trimis în judecată în stare de arest preventiv, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat prev şi ped de art. 199 alin.1 Cod penal raportat la art. 189 alin.1 lit.f Cod penal.”, arată o parte din soluția pe scurt a judecătorului de cameră preliminară care a constat legalitatea rechizitoriului.

Frapant la acest caz este faptul că Omar Jamal fusese condamnat în luna mai a anului trecut, înainte de comiterea dublului asasinat, la un an de închisoare pentru lovire. Însă, justiția clujeană l-a lăsat în libertate, iar bărbatul a continuat să locuiască împreună cu mama și bunica lui, pe care le-a ucis într-un acces de furie.

El a rămas în libertate din cauza faptului că domiciliul lui era în Italia, iar autoritățile clujene au trimis toate comunicările din cadrul procesului acolo. Însă, poliția și procurorii știau de faptul că domiciliul din Italia nu era unul real.

Interlopul clujean Al Shamali Omar Jamal care un cazier bogat și este un cunoscut al cercurilor interlope. A mai avut condamnări pentru ultraj și bătăi, iar anul trecut, din cauza violenței, chiar mama lui a cerut un ordin de protecție pentru trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.