Curs Make-up Bravory Academy

Statisticile ultimelor decenii arată că în România, procentul șomerilor cu studii superioare a crescut îngrijorător. Totodată, o bună parte a absolvenților de facultate lucrează în cu totul alte domenii față de cele pentru care s-au pregătit. Tinerii, dar și persoanele de vârsta a doua sunt tentați fie să plece în străinătate la muncă, fie să lucreze pe posturi inferioare pregătirii lor. Dacă te afli în una dintre aceste situații, din diverse cauze, fie că ai fost îndemnat de părinți să alegi o facultate către care nu aveai înclinații, fie că piața muncii este saturată cu reprezentanți ai profesiei tale, fie că firma la care lucrai a dat faliment și ai rămas fără job, este timpul să te gândești serios să părăsești un drum fără viitor și să optezi pentru reconversie profesională, indiferent de vârstă.

Și dacă te sperie anii de studiu pe care ai fi nevoit/-ă să îi petreci din nou pe băncile școlilor și costurile aferente acestora, trebuie să știi că există soluții de cursuri intensive acreditate, în urma cărora poți să obții rapid o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și să pătrunzi într-o profesie în care sunt puține șanse de a deveni șomer. Alege un curs autorizat de make-up profesional și vei fi inițiat/-ă în tainele unei meserii pentru care cererea nu se diminuează.

Ce oportunități ai cu un curs de make-up profesional?

În ceea ce privește reconversia profesională, un curs make-up la Bravory Academy poate fi alegerea inspirată de care aveai nevoie în viața ta. În numai 2 luni de curs intensiv pentru începători, vei învăța bazele machiajului, stilurile de make-up, normele de igienă, coloristica în materie de machiaj, mixajul nuanțelor, tipurile de produse în funcție de textură, de tenul persoanei și necesitatea folosirii lor în diferitele ocazii în machiaj.

La finalul cursului vei obține un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, diplomă cu ajutorul căreia vei putea începe să profesezi în țară sau în străinătate, într-unul dintre saloanele partenere ale Academiei din București sau în afacerea proprie. Nu vei duce lipsă de clienți, întrucât, pe lângă machiajul pentru marile evenimente din viața fiecăruia, pentru care există întotdeauna cerere, sunt și domenii în care este nevoie de un make-up artist priceput. În televiziune, teatru, modă, fotografie de catalog de produse, publicitate este nevoie de oameni competenți și serioși.

Un curs care îmbină cunoștințele teoretice cu practica

Un aspect important al cursurilor de make-up este că acestea îmbină cunoștințele teoretice cu practica. Cursanții nu vor învăța doar despre aspectele teoretice ale machiajului, ci vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile în mod practic, prin exerciții și proiecte aplicate. În plus, cursurile sunt structurate astfel încât să permită studenților să exerseze ceea ce au învățat, într-un mod controlat și sub supravegherea atentă a unui trainer cu experiență și pasiune pentru profesie.

Abordarea practică este esențială pentru a ajuta cursanții și absolvenții să se simtă încrezători în ceea ce fac și să dobândească experiența necesară pentru a-și începe cariera în domeniul make-up-ului. În plus, prin îmbinarea cunoștințelor teoretice cu practica, participanții vor putea să înțeleagă mai bine cum să aplice cunoștințele teoretice în situații reale și să dezvolte abilități cheie, cum ar fi tehnicile de comunicare și metodele de organizare într-un salon de frumusețe, care sunt esențiale pentru a lucra ca make-up artist.

Dacă te confrunți cu șomajul, ca absolvent de facultate, nu ești mulțumit/-ă de postul pe care îl ocupi și vrei să îți schimbi cariera sau să îți dezvolți competențele într-un domeniu nou, un curs de make-up poate fi o opțiune excelentă pentru reconversia profesională. Efectuat la o școală autorizată, sub îndrumarea unui trainer cu experiență, dispus să împărtășească tainele artei machiajului, cursul de make-up poate fi primul pas într-o profesie nouă, căutată pe piața muncii atât în țara noastră, cât și în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.