Aleksandr Matovnikov, 57 de ani, adjunctul Forțelor Terestre ale armatei Rusiei și comandantul grupului operațional staționat în Belarus, s-a filmat în timp ce se dezbrăca și făcea mișcări lascive. Clipul a apărut pe Twitter și a fost difuzat de mai multe canale de Telegram.

Clipul îl arată pe înaltul oficial al armatei lui Vladimir Putin în timp ce dansează acoperit doar cu un prosop, pe care, când și când, îl dă la o parte.

„Cunoscător fin al restaurantelor și doamnelor din Minsk, generalului Matovnikov îi place să transfere responsabilitatea de a lua decizii către ofițerii din subordine. Generalul pare mai interesat să creeze un astfel de conținut video. Din această cauză, ceea ce s-a întâmplat pe aerodromul din Maciulîșcie, în Belarus, nu ar trebui să vă surprinsă”, au scris cei care au difuzat filmarea indecentă. Nu se știe exact cui i-a trimis generalul rus videoclipul „hot” și nici când a fost făcut. Generalul dansator este căsătorit este căstătorit din 2005 și are 3 copii. Matovnikov nu a comentat oficial videoclipul.

Eroul al Federației Rusei, din 2017 Aleksandr Anatolievici Matovnikov s-a născut la 19 septembrie 1965. Este general-locotenent din 2018. Pe 22 ianuarie 2020, a fost numit comandant adjunct al Forțelor Terestre ale armatei Federației Ruse. A primit titlul de Erou al Federației Ruse în 2017. În cariera sa militară, a fost comandant al Forțelor de Operațiuni Speciale ale Direcției Principale a Statului Major General al Forțelor Armate Ruse și adjunct al Direcției Principale a Armatei Ruse și al Statului Major al Forțelor Armate Ruse. A fost, de asemenea, membru al Consiliului de Securitate al Rusiei din 2018 până în 2020.



https://twitter.com/i/status/1630242328765161478

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.