Emil Boc s-a lăudat recent cu terminarea lucrărilor de modernizare a Parcului Armătura. În primele zile după ce clujenii au putut să viziteze parcul, oamenii au cerut să se instaleze mai multe bănci și să se amenajeze un loc de joacă pentru copii.

„După finalizarea recepției, pe banii primăriei, în urma discuțiilor cu clujenii, vom implementa câteva dintre cerințele acestora: mai multe bănci, în special cu spărat, și un loc de joacă pentru copii mai mici. Toate acestea sunt comandate”, a spus primarul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

renovarea parcului face parte din proiectul „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someşului, modernizarea şi extinderea infrastructurii pietonale şi ciclistice pe malurile râului: Parcul Armătura și Platoul Sălii Sporturilor” este finanțat din fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectiv Specific 4.1 Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Valoarea lucrărilor executate: 22.732.636,43 lei cu T.V.A..
Executantul lucrărilor: S.C. NORDCONFOREST S.A..

2 COMENTARII

  1. Sa instaleze banci cu spatar si nu din beton pentru ca vara t-i se prajesc koaiele daca stai pe ele iar iarna se congeleaza. Probabil ca Boc n-are koite…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.