Magazinul Mega Image de pe Strada Eugen Ionesco din Cluj a fost închis de inspectorii de la Protecția Consumatorilor, după ce au surprins angajatele spălând cutiile de legume și fructe cu un mop. Ziarul nostru a scris despre acest lucru în urmă cu câteva zile.

”În urma unei acțiuni de control la unitatea Mega Image SRL, având in vedere că operatorul economic a înțeles să igienizeze ambalajele aferente depozitării legumelor și fructelor cu mopul (așa cum rezultă din media) și soluții de igienizare paviment, s-a dispus măsura OTPS (Oprirea temporară a prestării serviciilor) pâna la remedierea deficiențelor, cu utilizare de soluții compatibile cu produsele alimentare”, arată echipa de control.

SC Mega Image SRL a fost amendată cu 20.000 de lei, iar magazinul este încă închis.

Totul a pornit după ce un clujean a postat mai multe fotografii pe o rețea de socializare cu angajații care spălau lăzile cu fructe și legume cu același mop cu care spălau și pe jos.

„În trecere, spre Turda, m-am oprit la Mega pe Eugen Ionesco. Mai nou se spală lăzile unde se țin vrac legume / fructe, cu același mop și detergent cu care se spală pardoseală. Nu mai menționez de legume/saci lăsați pe jos Cluj 2023, Romania, Europa”, a relatat clujeanul nemulțumit.

Citește și: https://gazetadecluj.ro/atentie-ce-cumparati-intr-un-magazin-mega-angajatii-spala-lazile-destinate-fructelor-cu-acelasi-mop-cu-care-spala-pe-jos/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.