violență
violență

Arest preventiv pentru un bărbat de 39 de ani, după ce acesta și-ar fi amenințat și agresat concubina de mai multe ori. Copiii victimei ar fi fost supuși la același tratament de violență fizică.

În urma intervenției polițiștilor, un bărbat de 39 de ani din Baciu, județul Cluj, ar fi fost reținut pentru agresarea fizică repetată a concubinei sale din Urmeniș și pentru amenințări adresate femeii, de natură să-i provoace stare de frică, precum și pentru acte de violență asupra copiilor victimei, scrie Monitorul de Cluj.

Autoritățile au emis un ordin de protectie provizoriu împotriva bărbatului și dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de de violenţă în familie şi ameninţare.

„În urma intervenţiei poliţiştilor şi în urma probatoriului administrat de către aceştia, a reieşit faptul că bărbatul de 39 de ani şi-ar fi agresat fizic, în repetate rânduri, concubina şi i-ar fi adresat ameninţări de natură să-i provoace o stare de temere. Totodată, bărbatul ar fi exercitat acte de violenţă şi asupra copiilor femeii din Urmeniş. Poliţiştii, în urma evaluării riscului, au constatat oportună emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, luând de îndată şi măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 10 martie a.c., în urma documentării faptelor, faţă de bărbatul de 39 de ani din Baciu, judeţul Cluj, Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare”, potrivit unui comunicatul al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Citește și: Cluj-Napoca, Dubaiul Europei de Est: cât a ajuns să coste un apartament în Inima Transilvaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.