Compania ARL Cluj a depus o contestație în cadrul procedurii de licitație pentru proiectarea și construirea centurii Timișoarei.

potrivit datelor din Sistemul de Achiziții Publice pe care le-a consultat Economedia. Constructorul ARL Cluj (Strabag) a făcut contestație încă din etapa de depunere a ofertelor, termenul oficial pentru depunerea ofertelor fiind 29 martie după cum a transmis vineri, 22 martie și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu :

,,Proiectul Centurii de Vest Timișoara (14 km) merge într-o direcție bună. Pe data de 29 martie se vor depune ofertele pentru construcția acesteia, iar după semnarea contractului lucrările trebuie finalizate în 30 de luni (6 luni proiectare și 24 de luni execuție).” -Sorin Grindeanu.

ARL Cluj a câștigat contestațiile la CNSC pentru modernizarea DN 73 Pitești-Brașov (sectorul Câmpulung-Fundata) și așteaptă decizia CNSC pentru Drumul de Legătură Timișoara -A 1.

Deși contestația încă nu a fost publicată cu documentul complet din care să reiasă și motivele invocate care pot duce la suspendarea procedurii, contestația este înregistrată în SEAP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.