Russian President Vladimir Putin (R) is welcomed by French President Emmanuel Macron (L) as they shake hands at the Versailles Palace, near Paris, on May 29, 2017, ahead of their meeting. French President Emmanuel Macron hosts Russian counterpart Vladimir Putin in their first meeting since he came to office with differences on Ukraine and Syria clearly visible. / AFP PHOTO / STEPHANE DE SAKUTINSTEPHANE DE SAKUTIN/AFP/Getty Images

Anul 2024 a început în forță pentru globaliști. Pare a fi un an decisiv pentru ei, din moment ce își joacă cărțile într-un ritm atât de alert. Cele mai mari provocări din acest an: folosirea armatei franceze în Ucraina, atacul de la Crocus City Hall și bombardarea consulatului iranian din Damasc.

Prima variantă de a provoca un Război Mondial a căzut, după ce Macron, cel care agita apele NATO propunând trimiterea de trupe Aliate în Ucraina, a invitat Rusia să participe la ceremoniile dedicate  celei de-a 80-a aniversări a Debarcării Aliaților în Normandia din 6 iunie 1944. O adevărată lovitură de teatru! S-au agitat apele timp de două luni, însă fără succes. Nu exista zi să nu vedem la știri titlul ”Macron nu exclude…” Cine sau Ce l-a oprit pe Macron?

A doua variantă prin care s-a încercat provocarea unui Război Mondial a fost atacul de la Crocus City Hall. Toată lumea se aștepta ca Rusia să răspundă în urma masacrului sângeros soldat cu moartea a 143 de persoane. Din nou, fără succes pentru globaliști! De ce? Pentru că Rusia nu a acuzat oficial CIA de atacul terorist, ci regimul de Kiev. Deși existau suficiente dovezi pentru a acuza serviciile secrete americane, Kremlinul a ales să nu dea curs provocărilor, fapt care i-a ofticat și mai tare pe ”băieții în costume negre”. Așa de tare s-au ofticat, încât au lăsat deoparte(nu pentru mult timp) ”Frontul de Est” și au reîncălzit ciorba din Orientul Mijlociu.

După luni de zile de atacuri constante în Gaza, Israelul se trezește, peste noapte, să atace consulatul iranian din Damasc. Acum, întrebarea logică e de ce ar vrea cineva să lupte pe două fronturi? Nu era destul Gaza? Nu era de ajuns presiunea cu care se confruntă Israelul, după ce au fost condamnați și marginalizați de majoritatea țărilor pentru ororile comise? Necuratul și-a vârât coada, însă fără succes și de data aceasta. Au urmat amenințări și acuzații dure din partea Teheranului, soldate însă doar cu un atac cu drone și câteva rachete. O revanșă simbolică a Israelului  a avut loc zilele trecute, când niște drone au explodat deasupra orașului Isfahan. Presa l-a numit un ”atac limitat”. Și cu asta basta! Dezamăgire mare pentru ”scenariștii” cu care ne-am obișnuit încă din timpul pandemiei: Nu s-a reușit nici de data aceasta izbucnirea unei conflagrații mondiale.

”Ce facem acum”?

Un lucru e cert: În spatele acestor planuri se află niște minți obsedate de suspans. Odată ce se încheie o provocare, caută cu disperare alta. De asta și rapididatea cu care se întâmplă evenimentele în ultimul timp.

Nu au obținut ce au vrut în Orientul Mijlociu, au scos de la cămară borcanul cu murături – pachetul de ajutor militar pentru Ucraina.

În ce direcție vor merge lucrurile, urmează să aflăm, doar avem de a face cu cei mai buni scenariști.

Așa cum ne-au obișnuit, suspansul e garantat!

sursa activenews.ro

1 COMENTARIU

  1. Minciuni și fraze-i totul ce statele susține (Eminescu)
    Toți sînt în aceiași barcă, ne fac din vorbe (unii oameni de rînd)
    Lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii-s actori (cel/cei ce-au semnat Shakespeare) (uni cred că-i figură de stil; nu, nu e, ne-au spus-o verde-n față)
    Tot ce spun statele e minciună, iar tot ce au e din furat (Nietzsche)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.